Sivut

tiistai 31. joulukuuta 2013

Ponin puunaustapäivä nro 2!

 Vihdoinkin sain aikaiseksi jälleen varata itselleni tarpeeksi aikaa ja ottaa klipperin käteen. Jymyn klippasin viimeksi ehkä noin neljä kuukautta sitten ja se onkin kerennyt kasvattaa kauhean turkin jo takaisin! Se hikoaa usein jo alkuverkassa, ja kuivattamisessa kestää tunteja. Nyt oli hyvä väli klipata, koska vielä ei ole kovinkaan kylmää.
 Klippauksessa kuluikin noin neljä tuntia, vaikka työn jälkestä ei ehkä parasta tullutkaan. Klippasin nimittäin Jymyn lähestulkoon kokonaan. Sille jäi vain satulan alle pieni kohta (ettei huopa hankaa), J-kirjain pyllyyn, kolmio hännän päälle ja puolet päästä. Kerran aikaisemmin Jymyltä on päätä klipattu ja siitä on noin kaksi vuotta aikaa, se oli kauheaa tappelua, jotta se saatiin otettua. Nyt kuitenkin sain ite huoletta sen otettua. En kuitenkaan ihan kokonaan päätä raaskinut ottaa. Lopputulos on ihan siedettävä! Jalkojen ottamisessa meni kaikista eniten aikaa kun ne piti niin tarkasti ja huolella ottaa.
Jymystä tuli nyt jotenkin ihan erinäköinenkin!
Saa nähdä kuinka paljon huomenna ponilta löytyy virtaa, koska en sitä klippauksen jälkeen kerennyt ratsastaa kun kävin Vertilläkin hyppäämässä (joka oli muuten melko kiva!). Voi ponilla olla hauskaa kun ei ole karvoja hikoamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti