Sivut

lauantai 7. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI: LUUKKU 7

HIIHTORATSASTUS
Ihanaa, tänään päästiin taas "hiihto"ratsastamaan! Tai tänään oikeastaan pulkkaratsastamaan. Itse toimin tuttuun tapaan ratsastajana ja pulkan kyydissä sinnitteli Minttu. Hiihtoratsastus on mielestäni mukavaa vastapainoa treenaamiselle. Se on oikeasti tehokasta liikutusta,sekä hauskaa ja kivaa ratsulle ja ihmisille :D Kovinkaan moisia välineitä siihen ei myöskään tarvitse. Itse ostin muutama vuosi sitten hööksiltä nuo hiihtoratsastusvaljaat eivätkä ne kovin kalliit olleet. Eli tommoinen "rintaremmi" ja pitkät "liinat", joissa kahva takana. Ja sitten pulkka/sukset takana olijalle.

Aluksi mentiin aika pitkään kentällä, koska pulkan kyydissä oleminen ei ollutkaan ilmeisesti kovinkaan helppoa. Pulkka täyttyi välillä lumeen ja kaarteessa meni minne sattuu, mutta loppujen lopuksi päästiin laukkaakin menemään ympäri kenttää ilman mitään ongelmaa! 
hupsiiis :D

"mikä kestää?"
taputuksia hyvälle ratsulle!
Välissä Minttu kävi vaihtamassa haalarin päälle ennenkuin lähdettiin maastoon vähäksi aikaa niin sen aikaa ratsastin kentällä ja Jenny otti vähän kuvia. Jymy tuntui tosi hyvälle ja tyytyväiselle koko ratsastuksen ajan. Se selvästi nautti paljon tuosta hiihtoratsastuksesta ja silläkin vaikutti olevan kivaa! Viimestään lomalla uusiksi!

"jaiks, mikä tuo on?!?"





















1 kommentti: