Sivut

torstai 26. joulukuuta 2013

normipäivä :)

Luistimille olisi ollut tänään käyttöä, koska piha oli kuin luistinrata (niin kotona, kuin tallillakin). Tarhalle kulkiessa meinasin varmaan tuhat kertaa lentää pyllylleni. Onneksi poni oli kerrankin innokas tulemaan sisälle ja käveli vastaan portille, joten ei tarvinnut mennä tarhaan liukastelemaan. Tulisi kunnolla lunta! Ei tämmönen oo mikään talvi, saati sitten joulu kun puolet maastakin näkyy!
Tallissa harjailin kaikessa rauhassa Jymyn, syöttelin sille porkkanoita ja varustin sen. Mintulle kiitos näistä ratsastuskuvista!
 Ratsastaessa en tehnyt mitään ihmeellistä. Tein käynti-ravi siirtymisiä ja ravista pysähdyksiä. Ne olivatkin aika paljon ruosteessa, koska ollaan ehkä viikon ajan vaan maastoiltu ja kävelty, pidetty lomaa kouluratsastuksesta ansaitusti. Mutta nyt on aika palata arkeen. :)

Ravissa tein myös paljon taivutuksia, välillä hieman "ylikin" jotta löytyisi lisää saranoita hevoseen ja notkeutta. Ratsastin myös melko reippaassa temmossa ravissa, jotta takajalat tulisivat alle ja liike lähtisi sujumaan.

Laukassa tein vastalaukkaa, joka onnistui ihmeen hyvin vaikkei olla sitä ihan heti tehtykään. Vastalaukan nostot ei kuitenkaan onnistunut hirveän hyvin. Minttu ei ollut kovin pitkään kuvaamassa, joten siksi suurin osa kuvista otettu vasemmasta kierros suunnasta. Alotan aina yleensä siinä suunnassa työskentelyn, koska se on jotenkin helpompi. Helposti jään myös siinä suunnassa ratsastamaan liikaa, vaikka pitäisi työstää myös toista puolta. Aikaisemmin vasen kierros oli vaikeampi, joten siitä kai jotenkin "pinttynyt" tapa hinkata sitä puolta paremmaksi..

Parannettavaa riittää, mutta onneksi miulla ja kaverilla on ehkä pienryhmä tunti kahdestaan sunnuntaina niin löytyy ehkä taas palautusta ja kuria tähän kouluratsastukseen molemmille. Koska itsekin oon laiska vaatimaan ja tekemään, ja usein ratsastelu menee humputteluksi..
"Keep Holding On
'cause You Know We'll Make It Through, We'll Make It Through
Just Stay Strong
Cause You Know I'm Here For You, I'm Here For You
Theres Nothing You Can Say, Nothing You Can Do
Theres No Other Way When It Comes To The Truth
So Keep Holding On
Cause You Know We'll Make It Through, We'll Make It Through"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti