Sivut

torstai 19. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI: LUUKKU 18

Kolme kisarataa videolla JOR:in alueestekisoista.



Tässä videolla elämäni ensimmäinen 70cm rata Jymyn kanssa. Muutama huono lähestyminen tuli, mutta muuten rata on melko sujuva. Lisäksi laukka olisi voinut olla ponnekkaampaa, mutta en saanut sitä ratsastettua paremmaksi kun Jymyn ajatus oli vaan eteenpäin menemisessä. Tuloksena 0 vp ja punavalkoinen rusetti, koska kaikki puhtaan radan tehneet palkittiin :)

Jymyn 80cm radasta ei videota. Mutta sekin siis 0 vp ja toinen sija.



Videolla rata Baron 80cm radasta. Menin radalle "huonolla" asenteella eli sillä että kaikki tai ei mitään. Okei ei kisoihin lähdetä tietenkään häviämään, mutta tuolla ratsastus tyylillä en keskittynyt tarpeeksi jolloin tuli tyhmä virhe joka näkyy ohi menona, jota Baro ei KOSKAAN tee. Videolta huomaa ettei Baro ollut menossa edes esteelle eli miun selkeä ohjaus virhe kun en kertonut hevoselle minne ollaan menossa. Lisäksi laukka on kiireistä ja sen takia myös pari paikka virhettä. Vaikka ratsastin aikaa niin olisin voinut ratsastaa niin että laukka olisi suurentunut eikä olisi ollut "kipitys laukkaa". Tuloksena siis 4 vp ohimenosta, mutta muuten puomit kyllä pysyivät ylhäällä. 

Harjoitus tekee toivottavasti joskus mestarin..



Tässä videolla on Baron 90cm rata. Laukka voisi olla vähän isompaa ja sujuvampaa, ja yhdelle esteelle en ihan jostain syystä päässyt kunnolla hyppyyn mukaan. Sarjan a-osan tiputus oli niin hölmö moka! Kun olisin ratsastanut metrin syvemmän kaarteen ja tehnyt puolipidätteen niin puomi olisi pysynyt varmasti ylhäällä ja oltaisi päästy uusintaan.Tuloksena siis 4vp yhdestä pudotuksesta.

 Mutta onneksi virheistä oppii :)


En kaipaa palautetta ratsastuksestani (negatiivistä!). Tiedostan virheeni kyllä :) kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti