Sivut

torstai 19. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI: LUUKKU 17

My Day 
Tiistai 17.12
 Heräsin klo 6 aamulla, koska olin menossa aamutalliin. Ensimmäisenä herättyäni kävin tekemässä aamupalan ja tein nopean selauksen tabletilla, ketkä oli päivittäny blogeja ja luin muutaman postauksen. Aamupalana oli leipää ja kaakaota.
 Aamupalan jälkeen kaivoin sotkuisesta vaatekaapistani laukkuun vaatteet, joita aioin laittaa kouluun koska välissä en kerkeä matkan takia ajaa kotiin vaihtamaan vaatteita jne. Lisäksi otin myös meikkipussin, jossa on perusmeikit (meikkivoide, puuteri, ripsari, hajuvesi jne).
 Noin kello 6.30 lähdin ajamaan kotoa tallilla. Matkaan kuluu noin 20minuuttia talvella tai toista kautta voisi päästä vähän nopeammin, mutta se tie on talvella tosi liukas ja siinä liikkuu usein hirviä niin ajan mielummin isomman tien kautta niin pääsen helpommin ehjänä ja ajoissa perille.
Radiosta kuuntelen nykyisin aika usein Loopia. Tai no rämppään kanavia aina sen mukaan mistä tulee paras kappale :D Nrj, Loop ja Voice on soitetuimpia! Hyvä musiikki pitää hereillä aikaisinakin aamuina ja saa hyvälle tuulelle!
 Aamutallin jälkeen eli noin 11 aikoihin, kerkesin siivota vähän Jymyn kaappia ennen kouluun / kaupunkiin lähtöä. Piti survoa muutama loimi ja kääriä monet pintelit pusseihin siististi. Joudun tekemään aina noin kerran viikkoon suursiivouksen kaapille, koska usein laiskuudessa/kiireessä tavarat jää sotkuun..
 12.40 olinkin jo koululla keskustassa. Sitä ennen kävin pikaisesti kirjakaupassa ostamassa pari koulukirjaa, valitettavan moni kirja jäi ostamatta koska niitä ei ollut (taaskaan/vieläkään) kirjakaupassa. Onneksi sain pari "tärkeintä" kirjaa ostettua eli enkun kertauskirjan ja äikän tekstitaitokirjan. Ajoin auton koulun viereiseen parkkiin kun koulun pihaan autoa ei saa oppilaat jättää ja kävelin reippaasti ryhmänohjaus tuokioon, jossa opettajalla ei ollut muuta puhuttavaa kuin miesten juhlapukeutumisesta. Tärkeää or not? :D Niin tärkeää oli, että kaikkien piti ehdottomasti tulla paikalle..
 Koska olin laiska kun tulin kouluun niin en jaksanut kävellä kolmanteen kerrokseen, joten menin hissillä :D Joka kerrankin oli vapaana, koska abit on vallannu koulun ja muut ei saa käyttää hissiä! Me like! Vaikka yleensä kyllä käytänkin portaita, koska tuo hissi on hidas..
 Abien Kuningaskunta!
 Ryhmänohjauksen jälkeen oli äikän tunti, jossa tehtiin tekstitaidon "koe" vanhoista yo kokeista. Oli tosi vaikee, enkä meinannut keksiä tekstistä mitään kirjoitettavaa! Hyvän vastauksen olisi pitänyt olla n. kolme sivua ja ite sain kirjoitettua vähän vajaat kaksi..

Sen jälkeen oli vuorossa mantsan tunti, jossa käytiin väestön jakautumista. Opettelin tunnin aikana perjantaina olevaan kartta kokeeseen. Vuorossa tällä kertaa Amerikat!
 Mantsan tunnin jälkeen pääsin lähtemään ajamaan kotiin, koska Jymyllä oli ansaittu vapaapäivä niin ei tarvinnut mennä takaisin tallille. Kun lähdin ajamaan kotiin niin kello oli jo 16. Ärsyttävän tärähtänyt kuva, mutta kotiin ajaessakin oli jo taas pimeää. En tykkää, että pimeä tulee näin nopeasti!!
 Kotiin tullessani käytin koirat lenkillä. Noin kello 16.30.
 Lenkin jälkeen makoilin hetken sängyllä ja katoin lemppari leffaani: Dear John (Haikein Terveisin). NIIN rakastan tuota elokuvaa! Suosittelen! :) Tämän jälkeen kaverini tuli käymään ja juteltiin tovi, sekä käytiin tokmannilla ja ostin sieltä pari joululahjaa. Sen jälkeen taisin käydä suihkussa ja menin nukkumaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti