Sivut

maanantai 2. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI: LUUKKU 2

TOIVEITA ITSELLENI

Uusi puhelin
Uudelle puhelimelle olisi tarvetta tuon Lumian tilalle. Se on ollut ihan ok puhelin tähän asti, mutta nyt se on seonnut eikä siinä voi esim. katkaista puhelua, se soittaa itsekseen puheluita, jotkut ihmiset eivät kuule välillä miun puhetta (tapahtunut useaan kertaan eri ihmisille!) ja lisäksi se hävittää n. 3 viikon välein kaikki numerot, jotka aina vaivalla olen saanut takaisin kerättyä. Haluaisin uuden puhelimeni olevan iPhone 4s tai 5 , muuta en huoli :D Oon pitkään haaveillu iPhonesta, mutta iskä ei oo koskaan suostunu sitä miulle ostamaan.

Radio
Haluisin miun autoon uuden radion, koska se vanha on .. No vähän vanha :D Mallilla tai tämmösellä ei oo mitään väliä, kunhan siinä pystyy soittamaan levyjä sekä laittamaan usb:llä mp3 tai iPodin. Nykyiseen ei saa usb:llä laitettua kiinni mitään, sekä se ei soita kunnolla levyjä. Vaikkakin suurimmaksi osaksi aina kuuntelen radiota.

Lahjakortti
Lahjakortit on miun mielestä AINA tosi hyvä lahja! Sillä saaja voi ostaa mitä itse haluaa. Itselleni on esimerkiksi varmasti hankala muiden ostaa vaatteita, koska olen tosi nirso vaatteiden suhteen. Siksi arvostan tosi paljon lahjakortteja! Lahjakortti voisi olla oikeastaan melkein minne vaan, mutta esimerkiksi haluaisin lahjakortteja H&M:lle, Cubukseen, varusteelle ja Ikeaan. H&M:ltä ja Cubukselta löydän aika usein kaikki vaatteeni, joten niihin olisi käyttöä koska en yleensä raaski paljoa vaatteisiin omia rahojani laittaa. Varusteelle sen takia, koska sieltä voisin ostaa itselleni tai hevoselle jotain kivaa :) Ikeaan taas sen takia, koska joudun kuitenkin jossain vaiheessa muuttamaan omaan asuntoon niin Ikeasta saisi ostettua kaikkea sinne tarvittavaa kuten pyyhkeitä, astioita, lakanoita ja kattiloita. Myös leffaliput olisi hyviä lahjoja!

Kisahousut
Uudet kisahousut ois tosi kiva juttu, koska nykyisistäni toiset ovat huonosti istuvat ja toisiin tuli yksissä kisoissa autosta tai trailerista mustaa öljyä eikä se lähde pois. Epäsiistiä pitää "tuhruisia" housuja kisoissa. Toisaalta varakisahousuina ne ovat ihan hyvät esimerkiksi moni päiväisissä kisoissa tai jos on sadesää niin saa vaihdettua kuiviin housuihin. Eivät ehkä tarpeellisimmat näin talvella. Merkillä ei väliä, kunhan istuvat hyvin.

"Kurahousut"
Kisahousujen päälle sadekelille suunnitellut "kurahousut". Nämäkin ovat olleet ostoslistalla tosi pitkään, muttei koskaan ole tullut ostettua. Syynä ehkä sekin etten ole löytänyt tämmöisiä että oisin voinut sovittaa päälle. Värinä pitäisi tietty olla valkoiset. Sateella olisivat kisoihin tosi kätevät! Mukavampi olisi ratsastaa kun kaikki vaatteet ei olisi ihan märät.

Punaiset ratsastushousut
Näitä toivoin myös viime vuonna, mutten niitä saanut. Tänä vuonna jo kesällä miun piti tälläiset ostaa, mutta koskaan ei ollut rahaa näitä ostaa. Punainen alkaa toki olla jo vähän mennyt väri, mutta silti haluaisin tuollaiset koska mielestäni ne on oikeasti hienot ja erilaiset! Näissä merkillä ei oo oikeastaan mitään väliä kunhan ovat istuvat ja itselleni sopivat. Lisäksi haluaisin, että housuissa olisi tuollaiset "sukkapuntit" eli ei tarroja tuolla lahkeessa. Ei ehkä tarpeellisimmat.

1 kommentti:

  1. Voin kyllä käsi sydämellä luvata että noi punaset JH Collectionit on aivan superit !! Suosittelen :)

    VastaaPoista