Sivut

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI: LUUKKU 1

TOIVEITA MITÄ HALUAISIN JYMYLLE

1. Kylmäyssuojat
Toivoin näitä viime vuonnakin, mutta en niitä saanut enkä ole vielä tähän päivään asti saanut niitä hommattua. Oon lainannut silloin tällöin kavereilta tämmöisiä jos on ollu tosi rankka treeni. Selvää eroa en ole huomannut satunaisessa käytössä, koska Jymylle ei koskaan tule mitään nestettä esim. jalkoihin, mutta suuresti uskon että näiden avulla voisin hoitaa paremmin jalkoja ja pitää Jymyn jalat pidempään paremmassa kunnossa.

"Nopea ensiapu lyönteihin ja jalkojen viilennykseen. Kätevä otta mukaan ja helppo käyttää. Pidä kylmässä niin on aina käyttövalmis."

2. Ulkotoppaloimi
Meillä on tallilla sellainen "tapa", että jokaisella täytyy olla kaksi ulkoloimea aina edessä. Että on aina varaloimi jottei tarvitse koskaan laittaa kosteaa loimea päälle mikäli eivät ole yöllä jostain syystä kuivuneet. Jymyllä ei ole kuin yksi toppaloimi niin toiselle olisi tarvetta. Loimessa täytyy olla pikalukot, sekä kiinteä kaulakappale (fullneck loimi siis!) koska muuten Zippo voi repiä sen irti :D Loimessa saisi olla noin 200grammainen vuori. 145cm kokoinen, värillä ei niin väliä mutta söpö väri tietty plussaa ;) 

3. Otsapanta
Yksi uusi "tarvittaisiin" toisiin meksikolaisiin suitsiin. Haluaisin EHDOTTOMASTI, että otsapannassa olisi kultaisia timantteja. Koska yksi hopeinen löytyy jo ja kultainen on ehdottomasti parempi väri Jymylle!

4. Back On Track
Nämä eivät ole ehkä niin tarpeelliset tai ei akuutissa tarpeessa. Näilläkin uskoisin pystyväni parantamaan jalkojen hoitoa ja hyvänä pitoa, mutta kaikille hevosille nämäkään eivät sovi ja en tiedä kävisikö Jymylle. Osalle voivat aiheuttaa "vastareaktion" tarkoitan siis sitä ettei sovi kaikkien hevosten käyttöön. Tosin suurimmalle osalle mitä tiedän että on käytetty niin ovat auttaneet ja toimineet.

"..Lihakseen heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa jolloin palutuminen nopeutuu..."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti