Sivut

torstai 12. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI: LUUKKU 12

Tämän hetken kuunneltuimpia ja omia suosikki kappaleitani:

 Kuten joskus mainitsinkin niin tykkään suuresti tämmöisistä covereista. Tämä on yksi mitä eniten kuuntelen nyt! Pinkin kappaleista siis tommonen "kokoelma", ja videolla laulaa Macy Kate :)

Toinen ehdottoman hyvä cover versio on tämä Sam Tsuin esittämä versio Justin Timberlakin kappaleesta Mirrors. Mielestäni tää on melkein (huom melkein) jopa parempi kuin alkuperäinen versio!
Monelle ehkä vähän tutumpi kappale kuin kaksi edellistä : eli siis Daughtryn kappale Waiting for Superman. Soi melko paljon monilla radiokanavoillakin. Jotenkin tästä kappaleesta saa hyvän fiiliksen!
Sunrise Avenue ja Lifeaver. Sillon kun sain ajokortin niin tää kappale soi JOKA KERTA kun ajoin autolla, ehkä ensimmäisen kuukauden ajan. En ymmärrä miten se pysty tulemaan niin usein ja aina samoihin aikoihinkin. Oli tosi outoa, mutta ei haitannu koska tykkään tästä kappaleesta paljon :)
Sitten Jason Derulo ja Marry Me, tää on kans jotenki semmonen kappale josta saa hyvän fiiliksen. Tätä en ainakaan ite oo vielä kovinkaan usein kuullu radiosta soitettavan, harmi sinänsä koska kappale on kuulemisen arvoinen!
Edelleenkin yksi suosikki kappaleistani: Cheek ja Kyyneleet, lisäksi tykkään kappaleista Tinakenkätyttö, Timantit on ikuisia, Parempi mies ja Kuka muu muka, tai no oikeastaan kaikki Cheekin kappaleet menee kyllä :)

Huikeaa, mutta en oo ees maininnut että kaverin kanssa ollaan varattu liput ens vuoden Cheekin stadionin keikalle! Wow, tulee huippua! :) Liput olivat lisäksi paljon halvemmat kuin mitä ajattelin niiden olevan, vaikka huippupaikoilta meidän paikat ei ehkä ookaan, mutta silti. Se fiilis mikä siellä varmasti tulee olemaan on tärkein!

Tässä nyt muutamia lemppari kappaleitani, ehkä joku löysi myös itselleen jonkun uuden kappaleen kuunneltavaksi. Vaikka pari näistäkin aika yleisiä ovat. Huomenna tulossa sitten jotain erilaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti