Sivut

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

JOULUKALENTERI: LUUKKU 4

Tänään esittelyssä muutamat omat suosikki blogini, joita tulee eniten seurattua ja luettua! Useimmat ovat melko tunnettuja blogeja, joten moni teistäkin on varmaan näitä blogeja lukenut. Blogit eivät ole paremmuus järjestyksessä.


 Blogi ei varmaan kauheasti esittelyjä kaipaa, mutta kyseessä siis Tiian pitämä blogi. Tiia asuu Kuopion seudulla ja hänen hevosensa nimi on Voitto. Ollaan oltu muutaman kerran samoissa kisoissakin :) Mutta ihailen sitä miten Tiia jaksaa panostaa blogiin ja tykkään kun useimmiten blogissa on hyvä laatuisia kuvia, sekä videoita ja erikoispostauksia. Kaikkea tulee sopivasti, joten mielenkiinto pysyy kokoajan yllä kun miettii mitäköhän seuraavaksi tulee. Toivoisin, että joskus itsekin pystyisin ja jaksaisin panostaa omaan blogiini näin paljon mutta yritän kuitenkin parhaani! Linkki blogiin!

Seuraavana heppatyttö Aadan blogi. Tätä blogia en ole vielä hirveän pitkään lukenut, ehkä kesäloman lopusta asti. Kuitenkin oli helppoa päästä mukaan mitä Aadan ja hevosensa Champin elämässä tapahtuu. Postauksia tulee melko usein ja hyviä kuviakin on lähes tulkoon aina! Postaukset vaihtelevat ja se on hyvä! Linkki blogiin!
Sitten kolmas blogi, joka on varmasti myös monille tuttu. Eli ensimmäisenä olleen Tiian sisko Pinja. Tämänkin blogin taisin esitellä viime vuonnakin, mutta pidän tästä blogista kokoajan enemmän vaikka ehkä heppajuttuja on ollut vähemmän kuin ennen. Erilaisia postauksia on usein ja kuviakin löytyy. Tykkään myös lifestyle postauksista, joita silloin tällöin tulee. Pinjaa olen myös nähnyt kisoissa. Kehitystäkin on ollut mukava seurata blogin välityksellä! :) Linkki blogiin!

Yksi ehdoton lemppari blogini on edelleen Veran ja Pasin blogi! Tämänkin esittelin myös viime vuonna, mutta en voi olla tykkäämättä tästä blogista! Vera kertoo hyvin treeneistä ja siitä miten on mennyt. Realistisuus mielestäni tulee esille ja on oikeasti ollut hienoa katsoa miten PALJON he ovat yhdessä kehittyneet eteenpäin ratsukkona! Veraan tutustuin muutama vuosi sitten Ypäjällä kenttäleirillä. Linkki blogiin!

Sitten muista vähän poiketen mennäänkin enemmän kouluratsastuspainotteiseen blogiin, josta on viime aikoina löytynyt paljon mielipidepostauksia. Itse tykkään lukea sellaisia paljon ja ne herättävät mielenkiintoa, sekä ajatuksia. Terhi on kirjoittanut blogissaan esimerkiksi kuinka KN Special ohjelma tulisi ratsastaa. Se oli ihan huippu kirjoitus, koska itse osallistuin kisoihin seuraavana viikonloppuna juurikin kyseisen luokan merkeissä. Olen saanut blogista omaan ratsastukseeni, sekä ajatusmaailmaani todella paljon uusia näkökulmia, jotka ovat yksi syy miksi tykkään niin kovasti tästä Terhin blogista! Linkki blogiin!

Arjen ninjailua blogissa Laura kertoo äitinä olemisesta, sekä nuoren lämppärin ratsukoulutuksesta. En olisi edes uskonut tuota ponin näköistä heppaa lämminveriseksi! Tämän hepan nimi siis on Hertta ja blogin välityksellä on nähnyt huimaa kehitystä lyhyessä ajassa. Erilaiset ja vaihtelevat postaukset tekevät blogin mielenkiintoiseksi. Aikaisemmin seurailin blogia pitkään vähän sivusilmällä ja sieltä täältä lukien, mutta jo ehkä puolen vuoden ajan olen aktiivisesti lukenut blogia ja käsitykseni joistakin asioista on muuttunut. Linkki blogiin!

Yksi myös jota kovasti ihailen on tämä blogi. Blogiin tulee usein todella hyvä laatuisia ratsastuskuvia, ja ihailen erittäin paljon Lauran ratsastusta! Kunpa joskus oikeasti itsekin osaisin edes vähän yhtä hyvin. Lauralla on käytössään tällä hetkellä kaksi estehevosta ja yksi poni on kuntoutuksessa. Laura on aikaisemmin kilpaillut pääsääntöisesti poneilla. Ihailin muutamia vuosia sitten HIHS:ssä erästä ponia ja jäin pitkään miettimään kukakohan se oli, koska nimi ei tietenkään päähäni jäänyt. Jotenkin sattumalta sitten löysin blogin ja huomasin, että täällähän on tuo poni jota olin ihaillut! Poni oli siis Andy's Boy.  Linkki blogiin!
 Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä on Sennin mahtava suokkipainotteinen blogi! Sennillä on siis kaksi suokkia ja nykyisin yksi pv. Blogista löytyy todella monipuolista tekstiä mietteistä treenipostauksiin ja olen todella katkera tuosta Pyryllä olevasta harjasta! Voi kunpa Jymykin kasvattaisi itselleen tommoisen, mutta in my dreams.. Kuitenkin olen saanut blogista ehkä tietynlaisia vinkkejä esimerkiksi Jymyllä ratsastukseen ja ihailen sitä miten Senni ratsastaa. :) Toivon, että joskus kaukana tulevaisuudessa löydän itselleni tuollaisen kultakimpale suokin (toisen siis, jymy <3) kuten Sennillä Pyry ja pääsen kilpailemaan yhtä menestyksekkäästi sekä korkeammille tasoille. Linkki blogiin!

2 kommenttia:

  1. hei oikeesti pliis, keksikää jo jotain uutta. tässäkin postauksessa oli vaan massablogeja. -.-

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti usein nää suositut on hyviä ja laadukkaita blogeja, kun niistä niin moni tykkää. Ei oo pakko lukea jos ei kiinnosta :)

    VastaaPoista