Sivut

maanantai 30. joulukuuta 2013

Ponin puunauspäivä nro 1!

Jymyn kanssa ollaan taas päästy vähän treenaamisen makuun! Perjantainakin ratsastin sillä tehokkaan puoli tuntia koulua maneesissa. Jymy tuntui tosi hyvälle, rennolle ja yhteistyöhaluiselta vaikkakin energiseltä. Lauantaina Vertin omistaja kävelytti sen, koska olin itse Helsingissä kummin luona ja samassa hakemassa kummin vanhoja tavaroita itselleni mm. pienen hyllykön ja sohvan. Sain myös ensimmäistä kertaa ajaa peräkärrin kanssa! Pitkien matkojen ajaminen on muuten tosi puuduttavaa! Sunnuntaina puolestaan olin pienryhmätunnilla kaverini kanssa, todella tehokas tunti etten sanoisi. Tehtiin paljon siirtymisiä, jotka paranivat huomattavasti loppuakohden. 
Tänään vietettiin Jymyn kanssa molemmat vapaapäivää, vaikka siitä huolimatta menin iltapäivällä tallille ponin puunaukseen. Jymy pääsi siis pitkästä aikaa taas pesulle. Poni oli yllättävän puhdas (muualta paitsi päästä..), johtuen varmasti siitä että se on suurimman osan ajasta loimitettuna. Ja lisäksi Jymy on sen värinen ettei siinä oikeastaan mikään lika edes näy. Vaahdon väristä kuitenkin huomaa esim. kesällä hyvin miten likainen heppa oikeasti on. Jymy ei kyllä aluksi kovinkaan nauttinut pesusta vaan odotti hetkeä poistua paikalta :D Kuivattelin Jymyä lämpölampun alla ja samalla opetin (tai yritin opettaa) sille "huulitemppua" eli että se nostaisi sormen osoittamisesta huulen ylös. Tää oli eka tai toka kerta kun yritin sitä ja melko hyvin se hoksas sen ideaa. Jymy innostu siitä kovasti ja yritti sitten kokoajan tarjota sitä tai jalannostoa, jotta saisi leipää. Hölmö heppa!
uitettu poni!
Huomenna meen jo melko aamusta tallille eli heti kun oon heränny ja saanu itteni ylös sängystä, ja jatkan ponin puunaamista! Lisäksi yritän keretä ratsastaa/juoksuttamaan Jymyn ja meen parin tallilaisen kanssa hyppäämään maneesiin, ratsuna Vertti! Tosi kivaa päästä ratsastamaan silläkin pitkästä aikaa, olin ajatellu että voisi jonkun pienen radan pätkän rakentaa :)
en muista kerroinko, mutta kävin viime viikolla kampaajalla ja hiuksista tuli vähän tummemmat! Me like! Pahoittelen huonolaatuisia kuvia, muttei ole nyt parempiakaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti