Sivut

keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Two years ago..

.. i got you!

Yhdessä oloa takana jo reilu kolme vuotta, mutta omistuksessani Jymy on ollut tänään tasan kaksi vuotta! Tässä aikana on kerennyt tapahtua kaikenlaista hyvää kuin huonoakin. Kehitystä ja kokemusta on karttunut tuona aikana PALJON! Pienestä karvapallo suomenhevosesta on tullut maailman tärkein kimpale kultaa elämääni. En antaisi päivääkään pois tästä ajasta, en edes niiltä huonoimmilta "jaksoilta" koska nekin ovat kasvattaneet minua ihmisenä ja ennenkaikkea edistäneet meidän luottamusta. Luottamusta ei voi ostaa vaan sen eteen pitää tehdä töitä, jotta sen voi "ansaita". 
What makes you different, makes you beautiful!
Your all i ever wanted

pieni keskustelutuokio ilmeisesti?
Ihanaa aina välillä katsoa vanhempia ja uudempia kuvia ja huomata millaista eroa on tapahtunut. Niin hevosessa kuin ratsastajassa. Mukavaa myös kuvien avulla muistella kaikkia hyviä hetkiä, ja niiden voimalla jaksaa huonompienkin aikojen läpi. Koska aurinko paistaa myös risukasaankin ;)

Kiitokset taas kaikille ketkä ovat tehneet meidän yhteisestä elämästä mahdollista ja ketkä ovat kannustaneet meitä eteenpäin. Olen kiitollinen jokaisesta päivästä, jokaisesta tunnista ja sekuntista tuon ponin kanssa. Toivon, että saan olla ja kokea sen kanssa vielä monia asioita mahdollisimman monien vuosien ajan. 
The Worlds greatest, forever! <3

Poni on paras <3

2 kommenttia:

  1. Miten teidän luottamus ns. ilmenee?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se ilmenee ihan joka päiväisissä rutiineissa kun ne ovat "helpottuneet" ja rutinoituneet, kuten tarhasta haettaessa se tulee yleensä luokse ja jos jymy sattuu säikähtämään jotain ääntä (tai vst) niin se rauhoittuu usein miun äänestä nopeasti. Ratsastaessakin se luottaa paljon paremmin jo ohjastuntumaan ja hakeutuu siihen.

      Lisäksi myös nykyisin se on paljon helpompi lastata traileriin ja se seuraa melko pitkälläkin narulla miun perässä sinne, vaikka ennen sai olla tosi napakkana (joskus jopa ketju suussa). Myös klipatessa huomaa, että joka kerta kun ite oon klipannu niin se on vaan aina paremmin käyttäytynyt kuin muiden klippaamana, toki kokemusta siihenkin on tullut.

      Poista