Sivut

torstai 30. tammikuuta 2014

Aurinkoinen talvisää..

 .. loistava maastoilupäivä siis (taas)! Aamulla miulla oli psykologian koe, siinä kirjoitettiin vaan yks essee (kertauskurssi niin siks vaan yks) joten kirjoitin sitä noin 1,5h. Koululta ajoin suoraan tallille ja siivosin tallinomistajan kanssa kaikki karsinat, lakaisin ja jaoin heinät jne perushommia. Näiden hommien jälkeen saatiin syödä erittäin hyvää pätkis -tippumiskakkua !
Syömisen jälkeen puin haalarin niskaan ja hain Jymyn sisälle. Jymy on omituisella hali/pusu tuulella, joten räpsäsin ulkona siitä pari kuvaa hyvällä yrityksellä.

Varustamisen ja toppautumisen jälkeen eikun matkaan! Käytiin varmaan joku 40minuutin maastolenkki, mentiin suhteellisen reippaasti ja menin aika paljon laukkaa (ei kovaa, mutta pitempiä pätkiä). Ei tarvinnut taas hetkeäkään kysellä menneekö poni eteenpäin vaan jo alkukäyntien aikana se vinkas, heilutti päätä ja pukitti?! Ei Jymy yleensä tommosta harrasta, mutta ilmeisesti oli virtaa.. Samoin kävi ensimmäisen laukannoston aikana. No ei siinä mitään, hauskaa oli ja oikeesti tuli tosi KUUMA! Oli hommaa saada pidettyä poni jotenkuten edes lapasessa. Mutta kotiin tullessa se oli niin onnellisen ja tyytyväisen oloinen. Maastoilu tekee molempien päille ihan hyvää :) NAUTIN!
 Jymyn silmän "voidekuuri" loppuu myös tänään, tosin meinasin jatkaa sitä vielä 1x/pv siihen asti kun haava on täysin parantunut. Ihmeellisen nopeasti tuo haava lähti paranemaan. Tänään siitä lähti taas kuivaa rupea pois ja meni pikkusen vereslihalle (ei siis tullut verta), mutta uskon että noin viikon päästä tuota haavaa ei edes kunnolla huomaa. :)

2 kommenttia: