Sivut

maanantai 27. tammikuuta 2014

Jymyilyä

Eilinen meni tarinoidessa menneistä valmennuksissa, nyt melkein kokonaan Jymyn kuulumisilla varustettu postaus lukuunottamatta sitä että lopusta löytyy joltain radalta hyppyvideo jonka sainkin kun sainkin ladattua youtubeen. :)
Kuten yllä olevista kuvista huomaa tänään, sekä eilen harrastettiin ihanassa kirkkaassa talvisäässä maastoilua! Eilen mentiin hiihtäjä perässä reippaampi tunnin lenkki, normaalisti vajaa tunnin lenkki meni puolessa tunnissa. Vauhtia ja intoa riitti vaikka miten paljon muillekin jakaa. Onneksi Jymy ei kuitenkaan pukittele tai vastaavaa niin sen kanssa on reippaudesta huolimatta yleensä ihan mukavaa. Tänään maastoiltiin toisen hepan kanssa ja menin pitkästä aikaa ilman satulaa maastossa. Pitäisi käydä useamminkin ilman satulaa maastossa kun tuntui että pompin enkä meinaa pysyä kyydissä, toki puoliliukas haalari ei auttanut asiaa mutta kuitenkin.
 
Matkalla oli pakko kuvata tullessa kaunista taivasta, joka oli kyllä luonnossa paljon hienompi mitä tässä kuvassa. Mukavaa, että vaikka oltiin takaisin neljän jälkeen niin silti oli melko valoisaa ja näki hyvin! Lumi antaa kyllä valoa kummasti! :)
 Jymyn silmäkin on parantunut suhteellisen hyvin. Eilen illalla siitä lähti lisää kuivaa pois ja meni jopa melko pahan näköiseksi kun oli taas hiukan verellä. Tosin tänään olikin taas puolet paremman näköinen kun haava on päässyt paranemaan. Rasvausta /putsausta jatketaan ainakin torstai iltaan asti.

 Loppuun vielä Mintun ottama kuva Jymystä penkomassa löytyiskö avantista jotain syötävää. Tän avantin avulla siis puhdistetaan karsinat ja tarhat, sekä kuskataan paaleja jne. :) Mahtava vekotin! Jymyn jalat näyttää jotenkin tosi pitkille ?! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti