Sivut

lauantai 1. helmikuuta 2014

löllöilypäivä

 Mikäs sen mukavampaa kun makoilla sängynpohjalla kauheessa vatsa- ja pääkivussa. Tarkoitus oli mennä ahkerasti ratsastamaan, mutta siivutin ajatuksen yht´äkkiä tulleiden vatsakipujen takia. Onneksi ne kuitenkin päivän mittaan menivät ohi, mutta yhtään en uskaltanut lähteä rehkimään, jottei ne tulisi takaisin. Päähän taas todennäköisesti koskee liian vähän raittiin ilman takia, koska oon hirveen herkkä muutenkin päänsärylle. Vaikka vähän aikaa kävinkin päivällä koirien kanssa ulkoilemassa.
 Iltapäivällä innostuttiin äitin kanssa kuitenkin vähän leipomaan ja tehtiin tollasta suklaakakkua. Ylempänä olevassa kuvassa siis vain tehty pohja. Alhaalla kuva miltä lopullisien tulisi näyttää, tosin meidän kakusta ei tullut lähellekään tuon näköistä :D Ei ihan siis kakku onnistunut, mutta kyllä se ihan syötävää oli vaikkakin TODELLA makeaa. Väliin tuli suklaakreemi ja päälle ohut kuorrutus.

Jymy raukka joutui viettämään tänään vapaapäivän kun en tallille päässyt menemään, mutta vietän sen kanssa huomenna sitten tuplasti aikaa ja varaan mukaan herkkuja, joten saan ehkä tämän päivän anteeksi :) tai sitten saan reipasta kyytiä..

Nyt sitten meinasin ennen Putouksen alkua 21 jump street -elokuvan :)

6 kommenttia:

  1. kivanoloinen blogi ! :) liityin lukijaksi :) tosi hurmaavan näkönen toi suokkipoju,suokit vaan on ihan parhaita ! ♥

    puskailuu.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Siul on tosi kiva blogi:) Pitäs nähä! Käys kahtoo miunki blogi: http://momentsbyamanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. haha lol katoin just ton jumpstreetin pari päivää sitte:D

    VastaaPoista