Sivut

sunnuntai 16. helmikuuta 2014

kuulumisia ja penkkarilöpinöitä

Viikko jopa takana edellisestä postauksesta. Tuntuu ettei ole aikoihin tullut kirjoitettua, aika ei vaan oo riittäny kaikkeen kun on ollut töitä, penkkari valmisteluja jne. Mutta nyt on taas hetki aikaa istahtaa, joten päätin tulla teille vähän sepostelemaan mitä ollaan touhuiltu.
Tarun ottama hauska kuva Jymystä talvelta, vai ei osaa pukittaa? :D


Jymy on saanu olla tämän viikkoa tosi kevyellä liikutuksella. Monta vapaapäivää ja välissä vähän kouluratsastusta, sekä kerran pikkuesteitä! Tänään sain kyllä tuntea vapaapäivät kun päätin fiksuna lähteä maastoilemaan ilman satulaa vapaapäivän jäljiltä. Kaikki oksat oli pelottavia ja puista tippuvista lumista piti vähintään singota eteenpäin, ei yhtään Jymyn tyylistä siis :D Keskiviikkona olin myös hyppäämässä Barolla ja se meni hyvin!

Torstaina oli penkkarit! JEE! Tosin itsehän vielä istun koko kevään ja ens syksyn tiivisti koulun penkissä, joten se siitä ilosta. Ehkä tää oli nyt ainakin askel lähemmäs valmistumista :) Miulla alhaalla olevasta kuvasta huomaten vanginpuku. Sitä jouduttiin pienentämään aika reilusti tilattuani sen. Lisäksi asuun kuului true blingbling tekokynnet ja irtoripset. Okei kaksi viimeistä oli ehkä lähinnä iltaa varten. Rekoista tuli heiteltyä vähän karkkeja ja illalla suunnattiin kavereitten kanssa jatkoille Ilonaan, jonne en meinannut aluksi päästä edes sisälle mopokortin takia (koska siis en oo vieläkään saanu virallista korttia, kun olen laiska enkä jaksa suorittaa pikku-e:tä...). No loppujen lopuksi ilta meni ihan kivasti, tuli nähtyä kavereita joita en ole pitkään aikaan nähnyt ja uusiakin tuttavuuksia tuli :)
me and my bff Salla <3 oikeesti mie oon pitempi!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti