Sivut

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Piitkä aika..

.. viime postauksesta. Pahoittelen, mutta kirjoitukset ja työt, sekä pienimuotoinen motivaatiopula hevosia kohtaan ovat syöneet aikaani ja jaksamista kirjoittaa tänne blogiin. Nyt kuitenkin sain hetkisen aikaa vähän kirjoittaa kuulumisia.
parhaus poni <3

Jymyn kanssa ollaan treenattu melko normaaliin tapaan. Viikko sitten oisin sanonut että olen vain maastoillut, mutta nyt kuitenkin olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja aloittanut kunnon treenaamisen ponin kanssa. Viime viikolla oltiin Helkyn kouluvalmennuksessakin ja se meni ihan hyvin. Tehtiin väistöjä, jotka ovat meille edelleen omasta mielestäni vaikeita vaikka valmentajan mielestäni ne olivatkin ihan hyvät. Tällä viikolla oltiin Jymyn kanssa estetunnillakin pitkästä aikaa ja sen kyllä huomasi. Vauhtia riitti vaikka muille jakaa ja hyppypaikat jne olivat ihan hakusessa. Kuitenkin selvittiin kohtuullisen siedettävästi koko tunnista.



Vaihdoin Jymylle waterford kuolaimen vähäksi aikaa ja se on toiminut sillä todella todella hyvin! Se kuuntelee pidätteitä ja apuja ihan eritavalla! Se on ollut niin miellyttävä ratsastaa, että oon innostunut joka päivä jopa yli tunnin sillä ratsastamaan. Toivon, että ensi viikolla saisin jonkun kuvailemaan meitä niin näkisi näyttääkö se yhtä hyvälle kuin tuntuu! Lisäksi mikäli kaikki menee suunnitelmien mukaan niin aloitetaan kuun vaihteessa kisakausi oman seuran alue/kansallisista kisoista yhdellä/kahdella HeA luokalla! :)

Vertin kanssa oon käynyt paristi käyntimaastoilemassa viime aikoina. Alhaalla kuva parin vuoden takaa! Pöhelö poni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti