Sivut

maanantai 3. maaliskuuta 2014

Cute puppies!

 21.2. Meidän koiralle syntyi pentuja! Kyseessä siis tiibetinspanieli :) Pennut ovat nyt siis noin 1,5vk ikäisiä eikä niillä vielä ole edes silmät auki mutta kovasti ne jo mönkii tuolla kopassa! Ne on niin super suloisia! Vaikkakin raivostuttavia kun valvottavat öitä vikisemällä ja huutamalla.. Pentuja tuli siis viisi, joista neljä on poikia ja yksi tyttö.






mamma <3

wiiii, köllimis tuokio!

8 kommenttia:

  1. Voi taivas ku ihania pentuja ! :)

    http://rakaspikkuriivio.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mihin kenneliin nämä tulivat? Onko mitään syytä pennuttamiselle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eivät kuulu mihinkään kenneliin, teetätettiin pennut ennenkuin leikkautetaan koira. :)

      Poista
    2. Miksi pitää teetättää pennut ennen, kuin leikkauttaa koiran? Mikä idea siinä on? Miksi? arr.

      Poista
    3. No esim siksi että koiralle on jälkeläisiä ja kukapa nyt ei hyväkäytöksiselle koiralleen pentuja haluaisi ;) ainakin sen takia ite teetättäsin!

      Poista
    4. Varmaan teettäisit vain pentuja, "että koiralla on jälkeläisiä...." niin ne koiramäärät kaduilla kasvaa, kun tehdään vaan pentuja koska HALUTAAN.

      Poista
    5. Koirat ei ole menossa kadulle vaan hyviin ja huolehtivaisiin perheisiin :) Ei anneta koiria perheisiin, jos epäillään ettei ole resursseja pitää oikealla tavalla. Kiitos huolenpidostasi mutta epäilen että osaamme itse huolehtia koirista ja tiedetään mitä tehdään.

      Saatiin sekä kasvattajalta että ell suositus teetättää pennut ennen leikkamista, syytä en sen tarkemmin valitettavasti tiedä, mutta jos sinua asia noin paljon kiinnostaa niin voit varmaan mennä itse kysymään :)

      Poista
  3. Voi apua! Liikaa söpöyttä kerralla, en kestä!

    VastaaPoista