Sivut

maanantai 10. maaliskuuta 2014

Motivation is BACK!

 Ihana tunne kun treenaamiselle löytyy taas uutta intoa!
 Nää kuvat on eiliseltä ratsastukselta kun jaksoin jopa roudata kameran mukaan ja sain Tarun kuvaamaan, kiitos! En menny hirveen pitkään kun Jymyllä oli ollut pari vapaapäivää ja sitten yksi kävelypäivä. Yleensä Jymy on tosi virtainen ja "vaikea" ratsastaa vapaiden jälkeen, mutta yllätykseksi se olikin tosi mukava! Ps. pahoittelen värivirhettä!! Apua..

 Aluksi keventelin vaan ja tein päätyympyrät, sekä pitkillä sivuilla tein avoja.



 Jymyn laukka oli myös tosi hyvää! Se oli kerrankin taas melko helppo saada pyörimään kunnolla ja tuntui että hevonenkin oli tosi rento!

 Tällä fiiliksellä kun pääsis ratsastamaan kisoihin! Tulispa jo kesä ja kisat :)

mamman kouluponi <3

sit vähän rennompaa meininkii!


4 kommenttia:

  1. Täälläkin suunnalla odotellaan jo innolla kesää ja kisoja, vaikkakin teillä varmasti tulee olemaan isommat ympyrät.. :D Jymy näyttää tosi kivalle noissa kuvissa, olis kiva saada joku päivä nähdä videotakin ihan vaan vaikka tämmöisestä perushumputtelusta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo videoo pitäs saada et iteki näkis mitä tekee :) ongelma vaan kun miulla ei oo mitään millä voisin koneella videoita muokkailla :/

      Poista
  2. Wau upeaa ratsastusta ja upeita kuvia ! mikä kamera sulla on kun tulee noin hyvii kuvii ? Kuka kuvaa yleensä sua ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) miulla on canonin 1100D ja siihen semmonen pidempi "parempi" putki mut aika paljon asetuksista kuvat on kiinni. Taru on aika usein kameran takana ja satunaisesti sit muitakin paikalle eksyneitä :)

      Poista