Sivut

torstai 29. maaliskuuta 2012

kokeita ja treenausta

Tänään miulla oli äikän koe, jossa tehtiin väh. 3 sivunen essee. Joka piti siis ensin suunnitella, sitten tehä lyijykynällä ja lopuks puhtaaks mustekynällä. Itelläni ei taas mennyt kun vajaa 2h sitä tehdessä. Yleensä teen siis kokeet aika nopeesti.


yksi tallikisuista; Iiris :)


Kokeesta suoraan meninkin tallille, kävin vähän aikaa kattomassa kun Marika meni sen heppalla. Jonka jälkeen hain Jymyn sisälle ja laitoin sen kuntoon ja menin samantien itsekkin ratsaille. Laitoin tänään vielä estesatulan sen romaanin kanssa ja testasin, että onhan se hyvä. Satula tuntui niin erilaiselta romaanin ja pitkien jalkkareiden kanssa. Huomasin myös, että se estesatula onkin ihan kiva istua :) .

En tehny mitään kovin erikoista Jymyn kanssa. Tein paljon erikokoisia voltteja ja ympyröitä, sekä kaarevia uria ja sellaisia taivuttelu juttuja, jotta sain sen pyöreänä liikkumaan ja taipumaan. Tein myös muutamia laukanvaihtoja. Jymy toimi aika hyvin joten en ratsastellut kun jonkun 40-50min. Sit purin Jymyn ja vein sen takasin ulos ulkoilemaan. :)

Nyt pitäs ruveta pakkailemaan, kun huomenna lähdetään Helsinkiin. :D Ja pitäisi varmaan yrittää myös lukea ruotsia että saisin sen kokeen läpi! Varustepostauksen eka osa tulossa myös pian.

Talviaamu 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti