Sivut

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Bad Day #2

"Hevoseton on huoleton" vai miten se meni? Jymy on nyt yskiny viime viikon lopulta asti jonkun verran. Sen yskä on kuivaa joten epäillään, että sillä on kurkunpää ärtynyt tai vastaavaa. Ei siis oo onneks mitään kovin vakavaa, ainakaan toistaiseks. Eläinlääkäri tulee varmaankin tällä viikolla käymään ja kuuntelee sen keuhkot. Harmi jos jää kisat väliin, mutta hevosen vointi ekalla sijalla!

Menin kuitenkin silti tänään estetunnille sillä, alkuun se yski muutamia kertoja jonka jälkeen yskiminen loppui kokonaan. Kipeä se ei ainakaan mistään ole kun vauhtia ja innostusta riitti niin paljon. Ei hypätty mitään kovin korkeita kuitenkaan, oisko korkeimmillaan ollu joku pysty 90cm. Tehtävä oli tosi kiva ja onnistui kokoajan tosi hyvin. En nyt jaksa tarkemmin selitellä :D Kerran laukanvaihdossa Jymy taas esitti oman mielipiteensä asiasta pukittamalla .. Jymy joka ei siis oikeastaan KOSKAAN pukittele!! Protestoi siis kannusta, hassu poni.

Sen verran tosta tehtävästä et kulman kavalettien väli 3metriä ja siitä pystylle 18m josta 15m sarjalle jonka väli oli 6m. Suhteutetun linjan väli oli kans 18metriä.

Tallissa juotin sille sitten melassivettä jonkun 3litraa ehkä ja syötin omenan. Melassivesi kelpasi yllättävän hyvin, yleensä se on sen verran nirso ettei sille kelpaa, mietinkin että jos rupeisin säilyttämään sokeritonta omenamehutiivistettä kaapissa niin vois antaa aina sillon tällön treenien jälkeen. :)


Jymy & Aapi kisoissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti