Sivut

maanantai 26. maaliskuuta 2012

aamu "ratsastelua"

Heräsin "pirteänä" klo 6.40, ja suuntasin n. 7.00 aikoihin tallille. Jossa olin joskus vähän ennen puol 8. Harjailin ja laitoin sitten Jymyn ja menin kävelemään ja ravailemaan maneesiin n. 10-15minuutin ajaks, jonne Kristiina sitten tuli ja kiipeili sitten Jymyn selkään ja alkoi sitä ratsastamaan.

Haluan ite, että joku osaavampi ratsastaja käy aina välillä Jymyn selässä, jotta se pääsee kehittymään eteenpäin ja tiedän vähän ite että missä pitää olla tarkkana ja mitä pitää muistaa. Sekä on sitten kiva kuulla miten heppa on mennyt edellisestä kerrasta eteenpäin ja nähdä kun joku muu menee sillä. Kristiina meni viimeksi Jymyllä ennen Ypäjän kisoja eli öö 5kuukautta sitten ehkä, ja sanoikin että on se siitä kehittynyt ja muuttunut aika paljon! Eli jotain oon osannut tehdä oikein. :D Kävin vielä lopuksi ite selässä ja Jymy toimikin huomattavasti paremmin. Mm tuli paremmin ulkoavuille ja taipui vasempaan kierrokseen paremmin.

Sitten purettuani Jymyn vein sen ulos tarhailemaan muitten kanssa ja tein heppojen ruuat. Joskus 11 aikoihin lähdin sitten kouluun tallilta.

Huomenna meen sitten koulusta suoraan tallille. Teen varmaan taas ruuat ja laittelen Jymyä, sekä ehkä nypin pari tuntiheppaa jos kerkeen. Jos en niin teen sen sit keskiviikkoja ja torstaina :)

Alueeste Siilijärvi 28.8.2011 80cm 6.sija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti