Sivut

torstai 15. maaliskuuta 2012

Ell & talleilua

Menin tänään ajoissa tallille ja tein ekana kaikkien heppojen ruuat, jonka jälkeen hain Jymyn ja Maken sisälle. Juotin Jymylle sankosta lämmintä vettä johon laitoin sit vähän sitä omenamehua sekaan. Kaikki mitä siinä oli niin se joi.

Viime syksyn koulutuuppausta
c:SallaK.
Tarkotukseni ei ollu mennä tallille ratsastaa vaan ihan hoitamaan Jymyä ja auttelemaan tallitöissä. Mutta kuitenkin tallin omistaja kysyi voisinko ratsastaa taas Niksun, joten kun miulla oli sopivasti aikaa ennen kun eka tunti alkoi niin ratsastin sen. Ratsastin sitä noin 40minuuttia ehkä, tarkoituksena vaan taivutella sitä kunnolla. Varsinkin laukassa Niksu meni tosi hyvin. Sen laukka on niin miellyttävä istua ja kun sen saa käyntiin laukasta vaan istunnalla. Oli kyllä taas kiva mennä sillä vaihteeks.



Jymyn sitten harjailin ja rapsuttelin kunnolla. Mokomakin poni puras minnuu reidestä kun sitä kutitti mahan alta. . . Koko aikana kun tallilla olin niin se ei yskiny kertaakaan, mutta eläinlääkäri kävi kuitenkin jo aamulla ja Jymylle annetaan nyt näillänäkymin kortisoonipiikki kuuri. En tiedä vielä et montako päivää se tulee kestämään, mutta ens viikon kisat ainakin jää meiltä sitten välistä. Mutta pääasia että heppa tulee kuntoon. Ell sanoi kuitenkin, että sitä saa ja pitää liikuttaa normaalisti, joten se ei ole mitään vakavaa.

Huomenna ois tarkotus lähteä Tuovin&Perryn kanssa maastoilemaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti