Sivut

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Bad Day?

17.4.2011, miun ekat aluekisat :)
Ainakin ratsastuksellisesti.. Muuten päivä sujui kyllä iha normaalisti.

Mentiin tunnilla vastalaukkaa ja laukka-ravi-käynti siirtymisiä. Alkuun Jymy vaan yritti kaahottaa kauheaa vauhtia myös käynnissä ... Loppu tunnista sain sen jotenkin sitten rauhoittumaan. Laukasta piti siis saada mahdollisimman nopeasti käyntiin. No kuten voi arvata niin minullahan se poni ei tietenkäään ihan heti tullut käyntiin.. Sale sitten neuvoi tavan jolla sitä saataisiin vähän opetettua, että siirtyisi paremmin ja se tajuaisi ettei voi lähteä vaan pää ylhäällä juoksemaan. Muutaman kerran jälkeen se alkoi jo toimia, muutamat siirtymiset tulivatkin ihan hyvin. Sitten tehtiin myös lopussa laukanvaihtoja, jotka onnistui taas tosi hyvin. Muutaman kerran jäi ristilaukalle, mutta vaihtoi aika nopeasti siitä kuitenkin sitten myötälaukkaan. Pari kertaa Jymy teki jotain ihme "pomppuja" tai en oikein osaa sanoa mitä se teki, mutta jotain kummallista sääti. Kerran siitä kun käytin vaihdossa vähän enemmän kannusta niin pompahti ja sitten toisen kerran kun pyysin vaihtamaan takaa laukkaa kun oli jäänyt ristilaukalle.

Huomaa kyllä kun en ole sitä itse ratsastanut neljään päivään.. Heti se yrittää juosta avuilta karkuun ja nostaa päätä taivaaseen, tän päivän estetunnista voi tulla taas tosi mielenkiintoista.. Mutta sen näkee sitten. Toivottavasti se ois eilisestä jotain ymmärtänyt.

Ainiin ja sitten meillä oli suunnitelmana Tuovin kanssa lähteä hiihtoratsastuskisoihin, mutta ne sitten vaihtuikin estekisoihin! Eli ollaan lähdössä Kuvansiin alueeste kisoihin ens viikolla 25.3! Jee, vihdoinkin kisaradoille. Tätä on odotettukin pitkään. Meen 80cm&90cm. Jos nää kisat menee hyvin niin meen sitten hallimestaruuksissa ens kuussa 90cm ja 100cm, joista 90cm on suokkien mestaruus :)

Tälle päivälle sopiva kappale.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti