Sivut

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

muutto hommat vaihtui shoppailuun

Perjantaina lähdettiin siis joskus puol 12 jälkeen ajelee Helsinkiin, ja eilen oli tarkotus että meen kummia auttamaan kun se muuttaa niin avuks kantaa laatikoita jne. MUTTA sitten miun toinen kummi ja yks sukulainen halus viedä miut shoppailemaan. En tietenkään pistänyt pahakseni, että sain vaihtaa laatikkojen kantamisen shoppailuun.

Ensimmäisenä ajettiin sitten Idän Ratsuun, josta etin ratsastushousuja ja takkia.Ne oli vasta muuttanu nii kaikki oli vähä sekasin, eikä siellä oikein ollu mitään. Joten jatkettiin matkaa Hööksille! Sieltä sitten heti löysin parit eri farkkuratsastushousut, jotka ei kyllä yhtään istunu miun jalkaan. Sit löysin yhdet tumman harmaat housut, jotka oli kivan näköset ja sit se jopa istu miun jalkaan. Nämä lähti siis mukaan, sekä sit tummansininen kisapaita valkoisella kauluksella. Ja myös saapaslaukku tarttui mukaan. Housuista en saanut kuvaa, mutta se tulee sitten omien varusteiden postaukseen.

Sitten kierreltiin Adidaksen outlet myymälässä, josta löysin kivan verkkatakin MUTTA niitä oli vaan 34 kokosia joten en sitte saanut sitä... Arggh, lisäksi löysin super kivat kengät mut niistäkin oli koot loppunut. Sitten käytiin jossain toisessa urheiluliikkeessä, josta löysin kivat Adidaksen kengät kesäks. Ja sit kierreltiin vähän vaikka missä kaupoissa, mut koska oon niin nirso vaatteiden suhteen niin en löytäny itelleni mitään muuta.

Huomenna miulla ei oo koetta, joten ajattelin mennä talleilemaan! :)

+ Jymy on ollu miun omistuksessa nyt tasan 4kk! :) Kokonaisuudessaan meillä on Jymyn kanssa yhteistaivalta jo 1,4vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti