Sivut

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Hencan valkka part 1

Tänään olikin taas sitten Hencan valkat! Jee, innoissani menin aamutalliin aikasin, jonka jälkeen tulin käymään kotona ja myöhemmin lähdettiin sitten iskän kanssa sinne. Laittelin rauhassa Jymyä, ja kun olin valmis niin lastattiin Jymy ja lähdettiin kantsuun. Jymy meni ihan hyvin koppiin, tosin kopissa oli aika hermostunut ja yritti kuopia kokoajan. Mutta kun liikkeelle päästiin nii lopetti sen.

Kun oltiin perillä niin kävin maksamassa valmennukset ja maneesivuokran. Katsoin myös vähän aikaa valmennusta. Sitten laitoin iskän kanssa Jymyn ja kävelin ja juttelin muiden kanssa.Melkein heti päästiinkin maneesiin,jossa sitten vähän aikaa verkkailtiin itsenäisesti. Jymy tuntui normaalia laiskemmalta. Mutta sitten kun alettiin menemään kavaletteja niin se innostuikin, niin kuin aina.

Vieressä näkyy tämän päivän tehtävä. Aluksi alin pysty oli neljänä ravipuomina, joiden jälkeen mentiin ylhäällä olevia kahta kavalettia. En ole varma noista väleistä, että onko oikein mutta suurinpistein ne varmaan on. Mentiin tätä siis silleen, että kavaletti, jolta mentiin keskellä olevalle okserille ja suoraan pystylle. Myöhemmin jatkettiin toisella okserille siitä päädy pysty, toiselle okserille- keskellä oleva pysty - reunassa oleva pysty ja sit peilikuvana perään sama. Olipas tosi epäselvästi selitetty, voin tehdä huomenna ehkä selvemmän piirroksen. Jymy meni ihan hyvin kokoajan, en saanut sitä kunnolla taipumaan vasemmalle. Sekä aluksi en nähnyt paikkoja esteille. Jymy myös välillä pääsi innostumaan liikaa ja sen takia pääsi pitkäksi. Tehtävässä oli kerralla 15estettä, ja esteet olivat kokoajan melko peräkkäin. Oli tärkeää pysyä ei vain ajantasalla vaan edellä. Kokoajan piti pystyä keskittymään täysillä ja jaksaa ratsastaa loppuun asti.

Huomenna luvassa jatkoa eli part 2. Ja anteeksi erittäin epäselvä teksti. Ehkä joku ymmärti? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti