Sivut

keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

esteilyä ja ostoksia

Moikkasta, eilisestä koulutunnista en jaksanu kirjottaa kun se meni erittäin huonosti.. En saanut pohkeita ympärille ja heppa vaan juoksi pääpystyssä, joten ei oo mitään kerrottavaa siitä tunnista :D

Tänään meni onneks vähän paremmin jo, tosin esteiden muodossa. Mentiin jumppaa keskihalkaisijalla. Ensin siinä oli viisi innari ristikkoa joiden väli oli kolme metriä, ja sen jälkeen 10,5metriä okserille. Joka oli korkeimmillaan 90cm. Sain melko hyviin paikkoihin Jymyn tulemaan sisälle, paitsi ihan ekalla kerralla kun tultiin "vähän" liian kovaa.. huuppss :D Sen jälkeen onnistui hyvin, eipä tästäkään oikein mitään sen kummallisempaa kerrottavaa.

En oo vielä saanu Mintulta kuvia, mutta tästä linkistä voitte katsoa vähän kuvia kisoista :)

Lisäksi kävin tänään (taas) varusteella (eli Joensuun Ravi- ja ratsastusvaruste liikkeessä). Jossa oli paljon alennuksessa tavaraa mm. kisatakkeja, kisapaitoja, t-paitoja, takkeja, ratshousuja jne. Itse ostin sieltä kahdet ratsastushousut ja yhden pikee paidan. Housut eivät ole mitään merkkihousuja, toiset ovat tummansiniset ja toiset vaaleanruskeat. Eivätkä ole mitään erityisen hienoja, mutta hyvin välttää kotiin treeneihin. :) Hintaakin niillä oli vaivaiset 30e yhteensä! Sekä sitten ostin vieressä näkyvän B Vertigon pikeepaidan, joka maksoi myös vain 15e! :)

3 kommenttia:

  1. Ooon oikeesti ylpee susta Miia, et ostanu huopaa! :D

    VastaaPoista
  2. hahahha:D et ehkä haluu tietää mitä myö miun kaverin kanssa suunniteltiin tänään tallilla liittyen tuohon paitaan ( ja huopiin) :D Mut ei siellä ollu oikeestaan hevosille hirveesti mitään alennuksessa..

    VastaaPoista
  3. Liityin lukijaksi :) Kaveri suositteli !
    Vilkaisisitko;
    http://hannanblogiheppamaistaelamaa.blogspot.com/

    VastaaPoista