Sivut

lauantai 7. huhtikuuta 2012

koulukisat here we come

Huomenna olisi siis luvassa ne aluekoulukisat. Starttaan siellä siis HeB:0.n . Pääsen sinne eräittein meidän tallilaisten kyydissä.

Tänään kun menin Jymyä ratsastamaan nii kävi kyllä mielessä, että mitäköhän tästä oikein tulee. Tai paremminkin mitä niistä kisoista tulee. Jymy oli niin sika energinen, ettei meinannut millään kunnella eikä keskittyä. Aikani ravattua, sain sen kuuntelemaan ja toimimaan ihan ok. Sitten vähän laukkailin ja tein pysähdyksi, sekä keskiraveja ja -laukkoja. Niitten jälkeen pyysin valmentajaani tulemaan katsomaan radan kun oli tallilla. Muuten rata meni kuulma ihan hyvin, mutta en saanut kunnon pysähdyksiä. Valmentajanikin kävi hetken siellä Jymyn selässä, teki sillä pysähdyksiä jne. Muuttuipas moni hetkessä ihan erilaiseksi. Silti kävin vielä valmentajan kanssa läpi miten saan tehtyä hyvät pysähdykset. Ja loppuun ne onnistuikin tosi hyvin! Kiitoksia siis valmentajalle jälleen.

Huomenna meen jo 6.00 aamutalliin, jonka jälkeen letitän ja siistin Jymyn . Ehkä verkkaan vähän kotona ja sit lähdetään kisoihin vaille 12 aikoihin.Kisapaikalle ei onneksi ole pitkä matka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti