Sivut

maanantai 2. huhtikuuta 2012

KISAKAUSI TÄÄLTÄ TULLAAN!

Meidän kisakausi pääseekin tällä viikolla alkamaan. Ensin mennään harjottelemaan harj.estekisoihin perjantaina, joissa starttaan 80cm & 90cm. Näiden kisojen kanssa en oo ollu ihan varma meenkö, mut kun tallilta on porukkaa menossa ja kyytiin mahtuu niin ajattelin kuitenkin lähteä, sekä olisi varmaan hyvä käydä hyppäämässä ennen Hallimestaruuksia jotka ovat n. kahden viikon päästä. Sitten aloitetaan myös kautta aluekoulu kisoilla, jossa mennään HeB:0. Aluekoulukisat on sunnuntaina ja molemmat kisat ovat siis Kantelesärkässä.

Kisakauden aloitusta on odotettu! Miulla on ollu jonkun aikaa jo ihan kauhee kisakuume, ja hyvä et nyt pääsee sitten kisoihin.

Tänään kävin Jymyllä ratsastamassa, harjottelin sitä ohjelmaa jo. Se onnistui ihan hyvin, vaikeita kohtia ovat lävistäjät ja siirtymiset. Ponilla oli kyllä taas vauhtia, vaikka muille jakaa.

3 kommenttia:

  1. Hyvä Miia että päätit sitten kuitenki osallistua!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo ajattelin kun tavote on kuitenki startata myös koulukisoissa, ja nyt on näin lähellä nii samakai se on nyt tulla:D katotaan siellä tulosluettelon viimesenä kuitenki oon mut voivoi :D

      Poista
  2. Onnee teille!;)
    Ja kiitos kauheesti kun liityit miun lukijaks!♥

    VastaaPoista