Sivut

maanantai 30. huhtikuuta 2012

viime päivien kuulumiset

Oon taas ollu vähän laiska kirjottamaan, mutta nyt tänään sain taas aikaseks tulla kirjottamaan ja lisäilemään kuvia.

miun puhdas poni, joka näyttää kuvassa tosi isolta:D
Viime viikolla ei tapahtunut mitään erikoisempaa. Torstaina kävin koulun jälkeen ratsastamassa maneesissa n. 45minuuttia pääasiassa käyntiä ja ravia, mutta muutamat pätkät otin kuitenkin ravia. Energiaa oli taas ihan turhan paljon, mutta parempi liikaa kuin liian vähän. Sitten ratsastuksen jälkeen pesin Jymyn ja kun sain sen karsinaan niin kun selkäni käänsin nii se kerkes jo piehtaroida; sinne meni miun puhdas poni.

Tämmönen siis :)


Sitten perjantaina Jymyllä oli vapaa ja menin ite illalla meidän seuran P-KUR:in kevätkokoukseen Amarilloon! Eli ruokaa ja hyvää seuraa, kelpaa miulle :D Sieltä sitten kotiin tuliaisina toin kukkaasetelman, jonka sain seuralta hyvästä kilpailu menestyksestä viime vuodelta ( Itä-Suomen aluepronssia suomenhevosten luokassa, sekä seuran edustus HIHS:ssä + muuta), lisäksi monet muut hyvin menestyneet seuralaiset saivat samaa, sekä muutama valmentajakin palkittiin + muita :) Vuosi sitten samaan aikaan ajattelin, että voikun joskus miutki voitas palkita hyvästä menestyksestä:D

Lauantaina Jymy meni talutustunnilla ja sunnuntaina sitten kävin ite aamutallin jälkeen ratsastamassa ilman satulaa. Eka menin ulkokentälle, jossa kävin kaikki askellajit läpi (n. 40min). Ekoissa laukoissa Jymy oli tositosi outo; aluks ei ois halunnu laukata eteenpäin mut sitten kohta veikin minnuu 6-0 kenttää ympäri.. En ihan tajuu hevostani aina, mutta siitäpä se sitten alkoi sujumaan. Kentällä ratsastelun jälkeen menin maastoon kävelemään (ehkä 30min) ja kattelemaan missä kunnossa ne maastot on. Hyvin oli jo sulanu! Hirvee kiire tuli kotiin päin taas Jymyllä.

maasto kävelyltä:)
Tänään menin sitten ajoissa tallille kun ei ollu koulua. Ekana menin putsaamaan Jymyn tarhaa, siivoilin sitä varmaan jonkun 40minuuttia ehkä ja sen jälkeen hain Jymyn ja laitoin sen ulkona kuntoon. Nyt kun voi olla jo ilman loimea niin poni oli päättäny käydä piehtaroimassa jossain mutakasassa, siinäpä sitten oli ihan mukavasti puunattavaa. Sale halusi kokeilla Jymyä joten meni sillä alkukäynnit :D Laitoin Jymylle tänään gramaanit, kun se on loman jälkeen kiskonu päällä miulta ohjia jne. nii sais sen loppumaan. Jymy toimikin tänään ihan super hyvin, paremmin kun pitkään aikaan! Kaikki askellajit sujui hyvin, tein myös kolmikaarisella laukanvaihtoja muutaman kerran ja nyt Jymy pysyi kokoajan pyöreänä ja työskenteli hyvin myös takajaloista. Niin loistava poni! Otin gramaanit pois ja lähdin n. 15minuutiks maastoon taas kävelemään :)


Eli nyt on menny se pari viikkoa kun käytiin klinikalla ja ell ohjeiden mukaan saadaan nyt palata normaaliin liikutukseen kun heppa ei oo enää ollenkaan ollut jäykkä eikä ep ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti