Sivut

perjantai 6. huhtikuuta 2012

estekisat

Tänään päästiin vihdoin ja viimein niihin estekisoihin (harj.kisat). Rata oli tosi kiva, se oli ollut edellis viikonlopun valmennuksissa ratana sunnuntaina.

Menin kaverini Sallan kanssa ajoissa tallille ja puunailtiin ja laiteltiin siellä sitten Jymyä. Vaille 11 sitten ruvettiin lastaamaan heppoja, menin valmentajani kyydissä tallille kun hänen tyttökin / miun kaveri oli tulossa hyppäämään samoja luokkia. Ensin laitettiin Jymy, joka käveli hienosti suoraan koppiin ja sitten siinä odotin, että toista heppaa tuodaan et otan sen sisällä vastaan. No eiköhän tämä minun pienen pieni ponini hermostunut jostain ja vetässyt etusella minnuu jalkaan.. Kiitos! Onneksi osui semmoseen kohtaan jalasta, ettei se sattunut paljoa. No sitten lähdettiin tallilta ja käytiin maksamassa, sekä kävelemässä rata. Jonka jälkeen mentiin laittaa heppoja ja aika nopeesti päästiinkin jo verkkaamaan.

Verkassa Jymy oli vähän pohkeentakana. Mutta sitten radalle lähtiessäni sain laukan hyvin avattua ja 80cm luokka sujui todella hyvin! Jos ei oteta lukuun pientä säätöä esteellä num. 11. Painoni vähä heilahti ja sit meni vähä mutkitteluks. Mutta muuten oon tosi tyytyväinen, tulokseksi tuli siis 0/0vp. Sitten 90cm luokassa Jymy oli tosi hyvä, enkä ottanut kuin muutaman hypyn. Sitten lähdin luokan ensimmäisenä ja rata oli sama. 90cm luokan rataankin oon ihan tyytyväinen, perusradalla tippui sarjan a osa, joka johtui siitä kun Jymy jäi vähän pohkeentaakse kaarteessa ja ei tullut sitten hyvään paikkaan.

Mutta silti oon tosi tyytyväinen, koska enää meillä ei ole näillä korkeuksilla mitään varsinaista ongelmaa. Vaan radat ovat jo melko sujuvia, sekä molemmat luotamme toisiimme. Entiset ongelmat ovat takana (ja toivottavasti pysyvät siellä), sekä ratsastajat epävarmuus. Nyt vaan pientä hiomista kaarteitten ratsastukseen niin ollaan kesällä hyvässä kisakuosissa! :)

Tästä näet kisaratojeni koosteen. En saanut laitettua tuota paremmin.. Seuraavaan postaukseen saatte kuvia kisoista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti