Sivut

sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Hencan valkka part 2

Vieressä tämän päivän tehtävä. Joka on ehkä selvempi lukea kun eilisen tehtävä. Aluksi verkattiin itsenäisesti ravissa, jonka jälkeen tehtiin yhdessä laukassa harjoitusta kahdella kavaletilla suoralla linjalla. Ne näkyvät vaalean harmaina kuvassa. Väliä en metreinä tiedä varmaksi, oisko ollu jotain 24m? Kuitenkin tultiin niitä molemmista suunnista aluksi tosi kootussa laukassa ja väliin piti saada 9askelta. Kuulosti erittäin pahalle ja ajattelin ettei ikinä tulla saamaan niin montaa askelta, MUTTA Jymy päättikin ilahduttaa minua ja sainkin sen menemään yhdeksällä askeleella. Joka ei edes ollut niin vaikeaa kuin ajattelin. Toiseen suuntaan tultiin seitsemällä laukalla, joka oli semmosta melko normi laukkaa. Sitten pitikin tulla kuudella laukalla, no minäpä tulin sitten "vähän" liian reipasta laukkaa ja mentiin kevyesti viidellä. HUPS, jälleen... :D Seuraavan kerran otin taas puolestaan liikaa kiinni ja tultiin seitsemällä. Oli tosi vaikeaa löytää sopiva tempo, jotta päästiin kuudella. Tämän tehtävän jälkeen siirryttiin hyppäämään ympyrällä pysty-pysty-okseria (kolmas pysty on siis alimmainen haaleammalla tehty). Alkuun en meinannut löytää Jymyn kanssa sopivaa tempoa, välillä mentiin liian lujaa ja tultiin juureen, mutta muutamien hyppyjen jälkeen tempo alkoi hahmottumaan. Ympyrä tehtävä onnistui siis tosi hyvin molempiin suuntiin! :)

Sitten alettiinkin hyppäämään rataa, jonka näette viereisessä piirroksessa. Ekalla radalla esteet oli pieniä ehkä 70-80cm korkuisia. Se sujui ihan hyvin, Jymy ei vaan oikein reagoinut kunnolla pohkeeseen sekä itse jäin vähän nukkumaan. Kun kaikki oli tullut niin rata nostettiin n. 85-100cm(?) korkeuteen. Rata meni ihan hyvin periaatteessa, valmentajan mielestä meni hyvin. Mutta silti itselleni ei jäänyt kovin hyvää makua. Heppa jäi liikaa pohkeentaakse, enkä saanut sitä kaikille esteille hyviin paikkoihin. Henca totesi siis ennen ratoja, että ei haittaa jos sen kanssa tulee yksi laukka liikaa väleihin kun se on vähä tuommonen ponimainen. ... Poni jonka säkä on 153cm :D Okei sanon sitä itekki poniks, mutta kyl sen silti pitäs venyä hevosten askelimääriin ja kyll se on ennenki niihin venyny nii pitäs sen nytkin venyä. Tulin tämän kokoisen radan viimeisenä vielä kerran, sujui vähän paremmin kuin edellisellä kerralla, mutta silti heppa ei ollu yhtä hyvässä vedossa kun mitä se on nyt ollu.

Toivottavasti se ois sitten seuraavalla kerralla paremmassa vedossa elikkäs ehkä hallimestaruuksissa sitten katellaan missä mennään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti