Sivut

keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

huonoja ja hyviä uutisia

Taas on menny muutama päivä ilman päivityksiä. Sori, mutta ei oo ollu inspistä oikein kirjoittaa.. Jymy on ollu ep (epäpuhdas) Hencan valkkojen tokasta päivästä asti, huomattiin siis sillon loppuverkassa ei ollu enää puhdas. Vaikka siihen asti oli ollut. Onneksi ei kuitenkaan ontunut selkeästi. Jutellin sit oman valkun kanssa et se oli tullu sarjalta jotenki hieman huonommin alas ja siinä todennäköisesti on lapa jotenki revähtäny/venähtäny. Ja sen takia on ep.

Sit maanantainakin se oli vielä ep, joten koska sillä oli vielä vähän yskääkin niin soitettiin aika Joensuun klinikalle. Ja saatiin aika jo tiistaille. Tarkoituksena siis näyttää jalka, sekä tähystää kurkunpää jne. Eilen siis menin klinikalle Jymyn kanssa ja no meidän aika oli ensinnäkin 3h myöhässä.. Heppa alko siinä vaiheessa olla jo aika hermona. Ekana käytiin se siinä ulkona juoksuttamassa tai tarkemmin mie juoksin sen kanssa edestakaisin, että ell näki mikä siinä on. Ell:kin sanoi, ettei varsinaisesti onnu jalkaa vaan se on vähän jäykkä lavasta. Lisäksi ell kokeillessa se lihas oli jäykkä ja jännittynyt verrattuna toisen puolen lihakseen. Saatiin siihen nyt viiden päivän tulehduskipulääke kuuri ja 2 viikkoa pitää olla kevyempää liikuntaa, eli ei hyppäämistä ollenkaan ja loppu viikkokin pelkkää kävelyä ja ens viikolla vähän ravia ja laukkaa.. Ell kuitenkin sanoi, että ei saa jättää liikuttamatta muuten vain pahenee. Lihas revähtymän pitäisi parissa viikossa parantua kokonaan. No sitten vielä tähystettiin se kurkunpää ja henkitorvi, johon jouduttiin Jymyä vähän rauhottamaan kun ei ois antanu sitä letkua muuten laittaa. Sieltä löytyi vaan kurkunpään ja limakalvojen ärsytystä. Muuten henkitorvi ja muut oli täysin terveet ja normaalit. Eli ei mitään kovin vakavaa. Ell totesi kuitenkin, että Jymy on pöly herkkä joten täytyy välttää kirjaimellisesti kaikkea pölisevää. Ja ruvetaan syöttämään sille nyt valkosipulijauhetta. Toivottavasti se auttaa. :)

Eli huono uutinen on se ettei päästä osallistumaan hallimestaruuksiin, sekä ei päästä kunnolla treenaamaan nyt muutamaan viikkoon. Toisaalta oon itekki vielä kipee nii tulee ainaki levättyy ite myös. Hyviä uutisia kuitenkin ettei keuhkoista tai jalasta löytynyt mitään suurempaa ongelmaa ja jalankin pitäisi parantua melko nopeasti ja yskän mennä kesäksi ainakin ohi.


Tänään meen kävelyttämään Jymyn ja meen Barolla hyppäämään. :) Loppuun kuvia klinikalta, joita tuli otettua kun oli "vähän" aikaa..


2 kommenttia:

  1. VOI EI!!!! Paranemisia pikku-Jympälle ja sulle!
    Meillä taitaa vuorotella nämä sairaslomat... :/

    VastaaPoista
  2. toivon mukaan päästään mahd. nopeesti tän yli! :) nyt ainakin näyttää lupaavalle jo

    VastaaPoista