Sivut

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Uusi tuttavuus: Skyfighter

 Kyseessä on siis tämmöinen pieni lämpöinen ruuna, lempinimeltään Skinny ! 

Päädyin eilen vähän sattumalta tän selkään ja varusteet on sen mukaiset. Lampaankarvasatulalla oli kyllä äärettömän mukava mennä, vaikka ei ollutkaan kunnon varusteita! Aluksi siis kuvailin Skinnya ja sen omistajaa kun se meni sillä. Lopuksi omistaja sitten kysyi haluaisinko kokeilla ja tietysti aina on mukava kokeilla uusia heppoja.
Skinny selvästi vähän aluksi jännitti uutta ratsastajaa. Ja en tehnyt mitään kummoisempia kuin vaan vähän ratsastelin. Skinnyllä oli "hauska" ravi, se on mielestäni tosi lennokas ja selkään se tuntuu paljon isommalta kuin mitä se on. Kokoa siltä taitaa löytyä vain n. 148cm ? Jos Skinny kulki selättömästi eli pää taivaissa niin ravissa oli todella vaikeaa istua, mutta sitten kun se rentoutui niin ravissakin pystyi hyvin menemään perusistunnassa. Skinny oli hauska ja kävi vähän kuumana, sille olisi kelvannut vain käynti tai laukka :D Mutta pienen keskustelun jälkeen sain sen menemään tasaista raviakin. Loppujen lopuksi siis ihan mukava tapaus :) En mennyt kovinkaan pitkään, joten siksi en osaa oikein paremmin tai pidemmin selittää.

TÄSTÄ PÄÄSET SKINNYN JA PAULIINAN BLOGIIN! :)

1 kommentti:

  1. Ihana mamman mussukka<3 Ja ihania kuvia, olet kyllä tosi taitava ratsastaja kun pääsit niin nopeasti jyvälle siitä miten sitä ratsastetaan :), tosi nätisti meni vaikka niin vähän aikaa ratsastit.

    VastaaPoista