Sivut

tiistai 14. toukokuuta 2013

Maanantai - My Day

Tässä kauan toivottu ja suunniteltu ensimmäinen My Day -postaus. Osa kuvista on kuvattu puhelimella, joten niissä laatu huonompi. Illalla en oikein saanut kuvattua tätä siten kuin olisin halunnut kun suunnitelmat meni vähän eritavalla kun olin suunnitellut. Mutta laittakaa kommentia miten voisi parantaa ja haluatteko näitä lisää. :)

Heräsin joskus 8 aikoihin, mutta jaksoin vasta 9 aikoihin nousta ylös. 8-9 aikana katoin Serranon perheen 6 tuotantokautta. Miulla alkoi koulu siis vasta 11.15.
 Aamupalaksi otin kaksi ruisleipää, johon paistoin kananmunat ja mukillinen kaakaota.
 Aamupalan jälkeen puin päälle ja käytin koirat lyhyellä lenkillä.
Lenkin jälkeen otin viimeisen palan äitien päivä kakkua, nam!
Sitten pakkasin koululaukkuun kirjat. Miulla oli maanantaina vain psykologiaa, matikkaa ja äikkää.
 Musta-kultainen pussukka toimii miun meikkilaukkuna. Ja alemmassa kuvassa on sen sisältö. Tuossa on semmoiset meikit mitä käytän lähes joka päivä eli meikkivoide, suti, puuteri, ripsari, eye liner ja luomiväri.
Tässä oon sitten tyylikkäänä yökkärissä ilman meikkiä ja hiukset laittamatta.
 Meikin jälkeen laitan aina hiukset. Yleensä vain suoristan hiukset. Nyt varsinkin kun ajan skootterilla kouluun niin en viitti hirveesti hiuksia laitella kun ne kuitenkin lössähtää jo matkalla. Kerran laitoin yli 30min kiharoita ja sitten kouluun kun pääsin niin mitään ei ollu jäljellä .. Hiuksiin käytän ensin harjatessa tommosta Four Seasonin hoitosuihketta ja sitten ennenkuin suoristan niin laitan Tigin lämpösuojasuihketta. Lopuks laitan lakkaa. Nyt sattuu tuo musta pullo olemaan käytössä.
Tässä sitten jo meikattu ja hiuksia vähä suoristettu :D kauhee kuva, i know!
päivän vaatteet: H&M toppi ja samoin tuo paita, perus sukat ja cubuksesta mustat farkut
 Ajoin koululle skootterilla ja tältä näyttää kun mennään koululle. Okei aika surkee kuva, pitää ottaa joku päivä parempi :D
ekana matikan tunti, booriingg!


 Muuten en koulusta kuvaillukaan, joten koulun jälkeen meninkin tallille kaupan kautta. Ostin pari tommosta lihapasteijoita, kokiksen ja suklaapatukan. Kevyt välipala, eiku.. :D Mutta hyvää oli!
 "Välipalan" jälkeen hain Jymyn sisälle tarhasta ja harjasin sen ulkona. Sitten kokeiltiin Jymya ja toista suokkia Tatua kentällä, että jos niistä tulisi tarhapari kun Zippo&Raato vähän ajaa välillä Jymyä tarhassa. Tatu ja Jymy tuli kentällä tosi hyvin toimeen! Ne vaan käveli heti peräkkäin jne :D Onhan ne tosin karsinanaapureitakin, mutta silti yllättävän hyvin tulivat heti toimeen :)

























Tein sitten tunnin töitä, jonka jälkeen n. 18 aikoihin lähdin Jymyllä 30minuutin maastokävelylle. Oli tosi kivaa, vaikka vaan käveltiinkin :) Intoa ei ainakaan puuttunut! Tämän jälkeen ei oo kuvia, mutta en kyllä tehnyt muutakuin kävin valkun kyydillä kotoa hakemassa vaatteita kun menin niille yöks ja sit käytiin mäkistä ruokaa. Syötiin ja katottiin Duudsoneita ja sitten nukkumaan kun herätys oli seuraavana päivänä eli tänään aamutalliin 5.30. Menin siis 6.00 aamutalliin tänään.

2 kommenttia:

  1. voisit laittaa aina ajan esim. monelta aloit meikkaamaan yms. jos vain suinkin jatkossa muistat eli lisää toki näitä My-day postauksia,nää on parhaita :3

    VastaaPoista