Sivut

torstai 9. toukokuuta 2013

It´s a beautiful day

 Ihanaa kun ulkona alkaa olla jo melkoisen kesäistä välillä! Koko alkuviikko on ollut ihana aurinkoista ja melko lämmintä, tosin tänään on satanut puolesta päivästä asti vettä ja huomisellekin on luvattu :/ Tiistaina ja keskiviikkona kerkesin kuitenkin kuvailla yksäreitä ihanassa säässä ulkokentällä, lisäksi kävin myös ulkona tarhoilla vähän kuvailemassa. Mitään super hienoja otoksia en saanut aikaiseksi, mutta muutamia ihan kivoja kuvia.
tallikisu oli saalistanu linnun..
Jymy ja Esperado "Raato"
Lansier "Late"
Aabraham "Aapi" , possulla oli niin kova nälkä että piti ihan heinäkatokseen mennä :D
Suokkikaveri Tittan Tatu "Tatu"
Hipograph "Zippo"
Lisäksi eilen kun kävin aamulla ratsastamassa niin Jymyä tarhasta hakiessani se ja "uudet" tarhakaverit aloittivat aamujumpan. Aluksi nämä nuoremmat riekkuivat, ja Jymyä ei ollenkaan kiinnostanut mutta sitten kun olin ottamassa sitä kiinni niin jostain kumman syystä alko reikkuminen innostamaan :D Jymy vaihtoi siis maanantaina tarhaa + kamuja. Tallille tuli uusi poni (yksityinen) ja se meni sitten Vilin kanssa, joten Jymy meni toiseen isompaan tarhaan takaisin Zipon ja sen kaverin Raadon kanssa. Ne tulee ihan hyvin toimeen, tosin välillä Jymy meinaa "ujoutensa" takia jäädä kolmanneksi pyöräksi, mutta ehkä se ujous taas lakkaa.

"mua ei vois enempää kiinnostaa"
"jos nyt vähä kuitenkin"
sit oltiinkin jo täysillä mukana kuvioissa. :D
poni katosi
Jymy on saanut viettää kevyttä viikkoa ja siihen on kuulunut maanantaina "rento" maastoilu ilman satulaa, tosin se oli kaikkea muutakuin rento. Vauhtia ja intoa oli enemmän kuin pitkään aikaan, vaikka yleensäkin sitä on paljon. Tiistaina se sai olla vapaalla. Eilen menin gramaanien kanssa kentällä ensin kentällä kaikki askellajit läpi, tarkoitus oli mennä pidempään mutta arvioin ajan väärin niin tajusin loppukäyntejä tehdessäni maastossa että olin mennyt alle 30min joten tein vielä maastossa reilun puolen tunnin lenkin. Ei menty mitään perus maastoilua vaan tehtiin sielläkin avoja, pohkeenväistöjä ja temmon vaihteluita. Jymy ei aluksi millään meinannut käsittää, että miksi tämmöisiä maastossa pitää tehdä mutta se tuli ihan super hyväksi ratsastaa lopuksi sielläkin ja se malttoi kuunnella! Tänään menin noin puoli tuntia maneesissa pelkästään käynti-ravijuttuja. Tein avoja ja vastaavoja, ja lisäksi harjoittelin taas keskihalkaisijalle ratsastusta ja siinä pysähdystä. Lisäksi menin muutamia keskiraveja ja lukemattoman määrän erilaisia siirtymisiä erikohdissa maneesia. Siirtymiset sujui loppuakohden ihankuin ajatuksen voimalla! Ihanaa, joku oppi on hetkeksi mennyt perille. :D Jymy tuntu niin hyvälle, että en halunnut mennä pidempään. Huomenna tarkoitus jatkaa vähän koulurataharjoitusten parissa, koska olisi tavoite mennä Korholaan harj.koulukisoihin menemään HeC ja HeB :)

Tiistaina olin Barolla koulutunnilla ja eilen estetunnilla. Molemmat tunnit meni tosi hyvin ja tuntu, että Baro on jotenkin vieläkin ihan kisafiiliksissä koska varsinkin esteillä se imi ihan tajuttomasti niille esteille ja teki mitä omituisimpia loikkia kaukaa :D Ihana heppa! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti