Sivut

torstai 16. toukokuuta 2013

kuvapostaus eilisistä hypyistä

Pahoittelen laiskuuttani ja saatte tällä kertaa vaan lyhyet koosteet tunnista, mutta PALJON kuvia. Ehkä joskus kiva näinkin, jos joku jaksaa edes kaikkia katsoa? :D

Joo eilen tosiaan olin tallilla joskus 16.45 ja siinä sitten söin ennenkuin rupesin tekemään mitään. Miun kaveri Salla oli mukana tallilla ja se tuli auttamaan ja kuvailemaan. Haettiin Vertti heti sitten sisälle ja harjattiin se, sekä otettiin sille kamat eteen. Ekana menin siis estetunnille Barolla ja sen jälkeen menin vielä parin tallikaverin seurassa hyppäämään Vertillä.  Rakennettiin kentälle 8 esteen rata (yksi sarja).

Baro oli aluksi vähän laiskan oloinen, mutta jotenkin se sitten nopeasti syttyi ja sainkin koota sitä miten paljon vaan niin silti se pysyi tosi energisenä. Tänään hyppäsin sillä vähän kootummassa laukassa kuin yleensä, mutta tämä oli ehkä vain hyvä asia. Muutamia juureen hyppyjä tuli, mutta pääasiassa hypyt meni tosi hyvin. Tultiin eka verkkana pikku pystyä ja sen jälkeen yhdet linjat, ja sit tultiinkin jo ratana. Taidettiin tulla eka n. 80cm ratana ja sitten mie tulin vielä vikana n. 90cm ratana. Varsinkin viimeinen rata meni tosi tosi hyvin! Yhtään ei tullu huonoja hyppyjä vaan kaikki lähestymiset ja kaarteet oli sujuvia. Jäi tosi hyvä fiilis tunnista!

koulu- vai esteratsukko? :D

Sitten hyppelinkin samaa tehtävää vielä Vertin kanssa. Samoilla kuvioilla. Vertti toimi melko hyvin ja oli suhteellisen rauhallinen vaikka ei oltu pitkään aikaan hypätty kunnolla. Hyppäsin sillä kaksi n. 80cm rataa. Toinen rata oli huomattavasti jo parempi, mutta oli vielä vähän hakemista rytmin kanssa. Sieltä se taas tulee takaisin. Välillä tehtiin ihmeellisiä ninja hyppyjä ja tultiin juuresta tai tosi kaukaa, mutta kaikista mentiin yli ja loppuun saatiin jo parannusta alkuun.
ninjailua part miljoona

1 kommentti:

  1. Kuvat jaksaa aina katsoa, eihän yhden kuvan katsomisessa mene kuin sekunti :D

    VastaaPoista