Sivut

perjantai 24. toukokuuta 2013

22.5 pomppuja

Viime hetken hyppytreeniä ennen sunnuntain HHPC -alueestekarsintoja! Baro oli normaaliakin vauhdikkaammalla päällä ja jo ekoista hypyistä asti sain pidätellä sitä, ettei se mennyt ihan päin jokaista estettä. Mutta mukavampi näin päin! Meillä oli jälleen rataharjoitus, joka oli kyllä ihan tarpeen taas ennen kisoja.
Aluksi verkattiin itsenäisesti ja sen jälkeen otettiin yhdessä muutamia verkkahyppyjä ensin pystylle ja sitten okserille. Molemmat sujui hyvin ja Baro imi hulluna esteelle.

Sitten tultiin ensin minikokoisena rata eli ehkä max 70cm. Tultiin pelkkä perusrata (meillä oli myös uusinta). Ja se sujui ihan hyvin, yhden kaarteen olisin saanut ratsastaa syvemmälle mutta muuten hyvä. Sitten esteet nostettiin reilu 80cm ja tultiin uudelleen, tähän taidettiin tulla jo uusintakin. Uusintaan tein pari tosi jyrkkää käännöstä ja laukkasin vähän reilumpaa laukkaa, mitään ongelmia ei ollut. Nostettiin rata vielä n. 90-100cm korkeudelle. Nää esteet rupesi näyttämään tosi isoille kun oltiin aluksi hypätty tosi pieniä. Pelkäsin, että jään taas jarruttamaan liikaa esteille mutta päätin kuitenkin ratsastaa jalalla ja antaa käden olla hiljaa, vaikka pelotti. Tämäkin rata meni yllätyksekseni oikeasti tosi hyvin! Ärsyttää ettei nyt tullut videolle, mutta kuvia tuli ainakin paljon. (Kuvista kiitos Ida, Jenny ja Tuuli!!) Muutama hyppy tuli aika hurjankin kaukaa, enkä jokaiselle päässyt ihan parhaalla tavalla mukaan mutta kuitenkin meni hyvin. Lopuksi tulin vielä uusinnan kerran, että tää korkeus alkais tulla rutiiniksi. Jälleenkään siinä ei ollut mitään ongelmaa, ja huomaa että sitä rutiinia alkaa tulla. Kuvista huomaa miten Baro vähän yli hyppää välillä nuita esteitä. Ilmankos ne tuntu isoille, vaikka ei edes ole kuin sen metrin :D

hups vähä kaukaa..






















Tällä treenillä on hyvä lähteä kisoihin, jossa hypätään avoin 80cm ja sitten power cup karsinta luokka 90cm :) Varkaus täältä taas tullaan!

1 kommentti:

  1. Sinulle on runohaaste http://skyfighter96.blogspot.fi/2013/05/runohaaste.html

    VastaaPoista