Sivut

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Vähän ennakkoa huomisesta kisapostauksesta

Ensimmäisen luokan epätoivo ja toisen luokan toivon pilkahdus!
We won't give up!
Huomenna tulossa (mikäli koneeni ei ennen sitä ota totaalista kuolemaa) postaus tänään olleista ja huomenna olevista kisoista. Tänään sujui vähän vaihtelevasti, mutta huomenna toivottavasti paremmin. Tänään starttasin siis aluekisoissa HeC:1 ja B-merkin kouluradan. Huomenna vuorossa "tuttu ja turvallinen" HeB K.N Special!

3 kommenttia:

  1. http://meidanquadmirs.blogspot.fi/2013/03/79-haaste-ja-kuulumisia.html

    HAASTE, sinut on haastettu!!!! ;)

    VastaaPoista
  2. Sopiiko Hepokangas mielestäsi aremmallekin ratsastajalle? Onko siellä hevoset rauhallisia? Otetaanko Hepokankaalla hyvin vastaan uudet ratsastajat?
    Voisitko tehdä joskus ratsastushistoria postauksen ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mielestäni Hepokangas sopii kaiken tasoisille ja tyyppisille ratsastajille. Siellä on rauhallisempia ja vähän reippaampiakin hevosia. Uusille ratsastajille annetaan yleensä "helpompi" hevonen :) Uudet ratsastajat otetaan mielestäni myös hyvin vastaan, neuvotaan miten asiat tehdään ja autetaan jos tarve. Suosittelen kokeilemaan, sillä selviää mikä sinulle sopii!

      Voisin tehdä! Alla on pari linkkiä postauksiin, jotka olen blogin aloittaessa tehnyt (vanhoista hevoskavereista samalla historiaa). Mutta ne ei varsinaista ratsastushistoriaa kerro niin voisin tehdä selkeämmän ja paremman joku päivä! :) Kiitos ideasta!
      http://miiajajymy.blogspot.fi/2012/01/vanhat-hevoskaverit.html
      http://miiajajymy.blogspot.fi/2012/01/vanhat-hevoskaverit-part-2.html

      Poista