Sivut

torstai 28. maaliskuuta 2013

Vertillä ratsastelua

Heippasta kaikille!
Luvassa vihdoinkin taas ratsastuskuvia kun meen Vertillä! Kaikki kuvat on kuvannut Taru, kiitos! Nämä kuvat ovat siis eiliseltä.
Tarun avustuksella laitoin Vertin reippaasti kuntoon ja lähdin ennen tunteja ratsastamaan. Aluksi menin monta kierrosta pitkillä ohjin käyntiä, jonka jälkeen ravailin keventäen pitkällä ohjalla. Vertti tuntui aluks vähän jäykältä, mutta vertyi hyvin loppua kohti. Vertti myös vähän aluksi testaili onko ihan pakko totella ja kääntyä jne. Aika nopeasti päästiin kuitenkin yhteisymmärrykseen taas.
Laukassa laukkailin vaan ympyröillä ja tein pari laukkalävistäjää ja himpun verran vastalaukkaa. Vertti meni tosi hyvin vastalaukkaa ja teki ihan kokonaisia ympyröitäkin siinä! Menin Vertillä ehkä 45min ja sitten kun se tuntui hyvälle niin lopetin ja kävelin pitkät loppukäynnit. Sitten otettiin lopuksi vielä ulkona vähän kuvia ratsastuksen jälkeen. Ja sitten vielä jos joku ihmettelee miksi miulla on pipo niin kävin vaihtamassa sen tallissa päähän kun en halunnut kuvia kypärän kanssa eli en ratsastanut ilman kypärää!
Tänäänkin menin myös Vertillä ja mentiinkin pitkästä aikaa puomeja (2kk sitten viimeksi ollaan menty). Ja meillä oli tosi kivaa! Laitoin viisi puomia kaarevalle uralle päätyyn ja sitten yhden puomin kummallekin lävistäjälle, jotta niillä voisi harjoitella laukanvaihtoja. Aluksi menin puomeja ihan käynnissäkin ja sitten verkatessa ravissa. Tein ravissa ravi-käynti siirtymisiä ennen ja jäkeen puomia. Vaihdellen että meninkö puomin käynnissä vai ravissa. Tein puomin ympärille myös välillä volttia. Vertti oli tosi tyytyväisen oloinen ja kuunteli hyvin. Laukassa tein vähän samanlaisia harjoitteita kuin ravissakin. Välillä kaasu meinasi hirttää kiinni, mutta kuitenkin lähes kokoajan mentiin ihan rauhallisesti.  Super V! Valitettavasti puomitreenistä ei oo kuvia.

Huomenna postaus estetunnista, jossa olin Jymyllä eilen. Alla vähän esimakua ... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti