Sivut

torstai 7. maaliskuuta 2013

maastoilua, hyppäilyä ja hiihtoratsastusta!

Eilen olin taas tekemässä aamutallia, jonka jälkeen käytiin Tuovin & Vennan kanssa maastossa. Mentiin samalle reitillä kuin missä oltiin sunnuntainakin. Kuvat kopioin Tuovin blogista kun en ite ottanu maastossa kuvia ja en jaksa yhtä kuvaa kamerasta ruveta lataamaan. :D Laiskako.. Mutta joo oli kyllä tosi kiva maastolenkki. Jymy oli taas rento kotia pois päin mentäessä, mutta kun kotiinpäin käännyttiin niin johan taas löyty vauhtia. Kerran pomppas ravista laukalle ilman lupaa, mutta muuten ihan nätisti meni :)

Eilen illalla olin vielä Barolla estetunnilla. Oli ihan huippu kivaa! Mentiin vieressä olevaa tehtävää. Tummanharmaalla oleva kuvio on sitä miten mentiin sitä aluksi. Eli tehtiin aina voltit väleihin. Aluksi ne oli ihan vaan ravipuomeina. Tehtävä oli yllättävän vaikea! Meillä kun on 21m metriä kapea maneesi niin voltista tuli alle 10m halkaisijalta. Eli tosiaan kokoajan piti hyvin kääntää ulkoavuilla ja harjoiteltiin paljon johtamista kaarteessa. Baro toimi tosi kivasti ja kääntyi hyvin. Huono puoli oli, että sillä kun on niin pitkä karva niin se hikosi jo alkuverkassa, joten lopussa se tuntui vähän väsyneeltä. Mutta se kuitenkin teki kokoajan kaiken mitä pyysi! Loppuun mentiin vielä n. 90cm korkea kolmen esteen rata, joka näkyy Vaalean harmaalla piirroksessa. Periaatteessa ratana oli melko yksinkertainen, mutta hyvin sai painottaa että laukka aina vaihtuisi ja siihen tämä tehtävä oli myös hyvä! Super tyytyväisenä oli hyvä lopettaa tunti.


Tänään treenattiin kaverin kanssa sunnuntain hiihtoesteratsastuskisoihin. Tehtiin ulkokentälle yksi pieni ristikko, joka oli tehty tynnyrien avulla (tynnyrit siis sivuilla ja puomit niiden päällä). Ei laitettu tolppia, koska muuten takana olevan hiihtäjän olisi vaikea saada liinat tolppien yli ja tätä ongelmaa ei tullut kun oli nuo tynnyrit. Sitten toisella pitkällä sivulla meillä oli 5 tötterön pujottelu. Aluksi mentiin pujottelua käynnissä, sitten ravissa ja lopuksi myös laukassakin. Ravissa pujottelu oli ehkä kaikista sujuvin. Jymy olevinaan pelkäsi kokoajan tynnyreitä ja niiden ohikin piti mennä kauheella tuijottelulla. Ihme hevonen kun se on kuitenkin miljoona kertaa hypännyt niiden yli .. Ekan kerran kun lähestyttiin sitä ristikkoa niin Jymy hirveästi vain hidasti sille, mutta sain sen menemään kuitenkin siitä yli. Jymy päätti sitten että ottaa varman päälle ja teki jättimäisen loikan ylöspäin. Ei tässä vielä mitään pysyin hyvin kyydissä, mutta sitten alastulon jälkeen se veti pään ylös ja kolautti päänsä miun silmäkulmaan. Tärähti ihan kivasti, toivottavasti ei tuu mustelmaa :D Seuraavilla kerroilla Jymy kuitenkin hyppäsi ihan nätisti ilman turhia loikkia. Ja en taaskaan älynnyt laittaa Jymylle korvahuppua ulos niin se välillä viskoi taas päätään kun satoi lunta .. Muuten kyllä onnistunut treenaus ! :)

Tänään miun oli tarkoitus tehdä my day -video , mutta unohdin aamulla ruveta sitä kuvaamaan joten yritän huomenna tehdä sen! :) Meen tänään vielä illalla tallille tuntien jälkeen ratsastamaan Vertin. Huomiseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti