Sivut

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

perus sunnuntai

Miun perus sunnuntai alkoi niinkuin yleensäkin niin aamutallilla. Eli hevosten ruokkimista, loimittamista, ulos vientiä, karsinoiden siivousta + turvettamista, heinien jakoa, lakaisemista, pikku tilojen siivousta ja iltaruokien tekemistä. 

Aamutallin jälkeen kaverini tuli tallille ja mentiin yhtä aikaa ratsastamaan. Kaverini Salla meni Jymyllä ilman satulaa ja mie menin toisen kaverini hepalla Makella :) Salla vaan käppäili kevyesti Jymyllä. Mie menin Makella ehkä 40min. Tein pääasiassa työskentelyä käynnissä ja ravissa. Laukassa otin vaan muutamat nostot kumpaankin suuntaan. Makella oli lievästi sanottuna aika paljon virtaa, mutta se toimi kuitenkin ihan kivasti. Harmi ettei tullu otettua kuvia siitä :/ Ehkä sitten seuraavalla kerralla. Make oli selvästi vaikeampi vasempaan kierrokseen ja töitä sai tehdä jo siinä että sen sai taipumaan sinne kunnolla ja rehellisesti. Kuitenkin lopussa se jo taipui helposti kumpaankin suuntaan. 
viime keväältä? kesä tule jo!
Ratsastuksen jälkeen laitettiin hepat reippaasti ulos kun iskä tulikin jo hakemaan aikaisin kun sillä oli menoa töihin. Mukavaa oli taas mennä vähän erilaisella hepalla! :) 

Huomenna Jymy saa pitää vapaata ja aion (tai ainakin yritän) siivota huoneeni koulun jälkeen + tehdä kouluhommia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti