Sivut

tiistai 1. tammikuuta 2013

One Year Together

<3
Kiitos videosta Veronikalle! Ja kiitokset kaikille ketkä ovat kuvanneet kuvia/videoita siinä. Ja kiitokset myös kaikille ihmisille ketkä ovat olleet mukana meidän matkassamme. 

Jymy on nyt ollut minun omistuksessa tasan vuoden ajan, sitä ennen meillä kuitenkin oli jo yhteistyötä vuoden ajan. Joten periaatteessa yhteiselämää meillä on kaksi vuotta takana. Aika on kulunut tosi nopeasti ja viimeisen vuoden sisälle on mahtunut todella paljon kaikkea niin hyvää kuin huonoakin. Mutta kokemusta on karttunut molemmille varmasti paljon. 

Jymy on antanut miulle tosi paljon ja siitä on tullut todella todella rakas ja tärkeä, niinkuin varmasti meille jokaiselle hevosenomistajalle se oma on tai hevosenhoitajalle hoitohevonen. Mutta meidän tarinassa ehkä kaikista hauskinta on se, että en aluksi pitänyt siitä oikeastaan hirveästi ollenkaan. Se oli niin vaikea ratsastaa ja Jymy vain illisti vihaisen näköisesti (vaikka ei vihainen olekaan) kaikille ketkä sen karsinaan menivät, mutta kun palaset ovat loksahtaneet kohdalleen niin voisin todeta ettei se olekaan niin vaikea. Lisäksi se osaa omalla tavallaan olla tosi suloinen ja hellyyttävä, se ei vain tahdo kaikille sitä näyttää vaan se kaikki pitää ansaita. 

"No matter what, i'm going to love you,
no matter what, i'm going to need you.
I know that you can find a way to keep me from the pain,
but if not, if not I'll trust you
no matter what."

1 kommentti:

  1. Tässä ois haaste sulle :)

    http://ojamblogi.blogspot.fi/2013/01/liebster-blog.html

    VastaaPoista