Sivut

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

baanailua kentällä ja maastossa

Päätin tänään sitten tehdä tuplatreenin, kun en oikein osannut päättää menisinkö koulua vai menisinkö maastoon. Hirveesti teki mieli tehä kumpaakin, ja samalla teki mieli mennä ilman satulaa :D Muutama tallin hoitajatyttökin oli paikalla, joista toinen sitten kuvaili kun ratsastin kentällä. Menin kentällä ehkä jonkun 20minuuttia ja sitten lähdin vielä melkein tunniksi maastoon.
Kentällä oikeastaan ratsastin vain askellajit läpi. Jymy tuntu yhtä kivalle kuin se on nyt ollu pitemmän aikaa. Maastossa puolestaan käveltiin ensin pitkät alkukäynnit, jonka jälkeen ravattiin pitkiä pätkiä ja laukattiin pitkiä pätkiä. Välissä tietysti käveltiin. Laukassa pyysin myös Jymyä kulkemaan reippaasti eteenpäin. Ekalla kerralla annoin jalalla vauhtia, annoin ohjaa ja maiskutin, mutta mitään ei tapahtunu! Olin tosi ihmeissäni, koska yleensä Jymy lähtee nuista avuista heti eikä sitä tarvii toista kertaa käskeä. Kyllähän se laukkasi, mutta hiljaa. No sitten mentiin hidasta laukkaa, jonkun matkan päässä kokeilin uudestaan että mennäänkö niin sitten kyllä taas avut toimi loistavasti :D Lopuksi käveltiin taas pitkät loppukäynnit, tai pikakävelyt niinkuin Jymyllä on tapana.
Maaston ajaksi laitoin puhelimeeni taas tuon Sports Tracker toiminnon päälle. Joka näyttää miten pitkä matka on menty, nopeudet jne. Tosi kätevä ja kiva toiminto, joka oli omassa puhelimessani valmiina! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti