Sivut

sunnuntai 20. tammikuuta 2013

leikki-ikä koko ikä..?

 Ainakin tällä tänä vuonna 16v. täyttävällä herralla näyttäisi olevan leikkimielisyyttä leikkiä 5v kaverin kanssa. Nyt Jymy saa tästä lähtien vähemmän vapaata ja lisää treeniä, enemmän ja tehokkaammin. Tää viikko on nähtävästi ollut sille liian kevyt kun loppu viikosta keksii kaikkea. Leikkiminen tosin on ihan hyvä "lisäharrastus" Jymylle, siihen asti se on ok kunnes loimet alkaa hajoilla tai tulee puremia/potkuja. Onneksi näiden leikit tosiaan on vain kevyttä leikkiä.
itse kiusan kappale kun aina meni vaan Viliä loimesta repimään :D
 Lisäksi herra oli keksinyt ettei omistajalle tarvitse antaa kiinni, sain sitten n. 15min seisoskella keskellä tarhaa ja katsella (kuvata :D) kun herra ja sen kaveri juoksivat. Sitten oli pakko ottaa "järeämmät aseet käyttöön" eli juoksentelin siellä ite tovin niin että sain Jymyn yhteen kulmaan ja sitten se luovutti leikin kesken. :D
Kävin sitten vielä ratsastamassa Jymyn ja virtaahan sillä vieläkin oli, mutta sopivasti. Laitoin yhden erikoiseste jutun (musta lauta) toiseen päätyyn poikittain. Koska Jymy viime koulukisoissa tölläsi tuomaripöytää niin ajattelin, että jos laitan kotonakin toiseen päähän aina jotain erikoista niin se tottuu siihen ja koulukisoissakin pystyy sitten olemaan rennompi. Taivuttelin vaan aluksi ravissa ympyröillä Jymyä ja laukassa tein paljon siirtymisiä. Vähän se katseli kummissaan sitä lautaa päädyssä, mutta en reagoinut siihen itse mitenkään, joten nopeasti Jymy lopetti sen töllöttämisen. Sitten kun olin tehnyt ns perus verkan niin tein vähän esteverkka tyyppistä juttua, eli laukassa ratsastin pitkillä sivuilla eteenpäin ja tein muutamia laukanvaihtoja. Sitten mielenvirkistykseksi hyppäsin tämän mustan laudan muutaman kerran :) Ekan kerran Jymy hyppäs sen vähän isommin, mutta toisella kerralla ihan normaalisti. Jännää, ettei se töllää oikeastaan koskaan mitään erikoisesteitä mutta sitten se töllää koulukisoissa autoa tai tuomaripöytää. Mutta uskon, että kokemuksen myötä se loppuu myös :)
todellinen ex-ravurini pelkäsi pihalla olevaa rekeä ..
sitten taas onnellisesti yhdessä tarhassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti