Sivut

maanantai 14. tammikuuta 2013

pieni "tapaturma" & kuvia koulukisoista

Eilen kävin tallilla päivällä heti koulun jälkeen. Kävin Jymyllä taas maastoilemassa ja testailin samalla puhelimen uutta toimintoa, mistä näkee kuinka pitkän matkan on mennyt jne. Käytiin 7,05km lenkillä ja aikaa kului 54min. Siitä näkee myös keskinopeuden ja maksiminopeuden, tällä kertaa meidän maksiminopeus oli n. 35km/h :D . No ennen matkaa sattui kuitenkin pieni "tapaturma": ovesta ulos tullessani Jymy säikähti jotain ja hyppäsi suoraan oikean jalkapöytäni päälle. Ensimmäinen reaktio oli, että voi pa*ka ja nyt koskee, mutta päätin kuitenkin tunnollisesti lähteä maastoon.. En tiiä oliko se fiksu idea vai ei, mutta onneksi Jymy ei ole kovin laiskaa sorttia koska jalan käyttäminen ja pelkkä sen ajattelu tuotti tuskaa. Lenkin jälkeen en pystynytkään oikeastaan laittamaan kauheasti ollenkaan painoa jalalle.. Hoidin hevosen kuitenkin hyvin loppuun asti, jonka jälkeen lähdin kotiin.

Kotona kylmäsin jalkaa ja laitoin sen koholle, mutta koska se alkoi sinertää paljon ja turvota äiti päätti viedä miut päivystykseen. Jouduttiin ensin ajamaan Outokumpuun asti päivystykseen, josta sitten laittoivat lähetteen Joensuun keskussairaalaan röntgeniin. Joensuussa sitten saatiin odotella tovi, mutta onneksi kuvista ei löytynyt kuin vain murtunut varvas. Mukaan sain kuitenkin sieltä kepit joiden avulla pitää tovi kävellä, veikkaan etten niitä pitkään jaksa käytellä ja tuskin yksi varvas kovin pitkään on kipeä?

Mutta sitten kuviin! Joita onkin suhteellisen monta ja laitankin tähän kaikki mitä on. Kiitos Marpulle kuvista, oltiin kuulma lauantain helpoin kuvauksen kohde :D Outoa, koska Jymystä ei yleensä saa hirveän helpolla hyviä kuvia.

 Mikä oli teidän mielestä paras kuva? :)

1 kommentti:

  1. Hyviä kuvia kaikki, ja toi F1 on loistava. 1 ja 9 kuvat on parhaita :)

    VastaaPoista