Sivut

keskiviikko 9. tammikuuta 2013

heppapostausta jälleen!

Vihdoinkin saatte kuulla taas heppailusta. 

Elikkäs Vertti rokotettiin maanantaina, joten sillä en oo taas menny paitsi viime viikolla keskiviikkona ja torstaina. Viime viikolla olin Jymyllä perjantaina ja lauantaina Helkyn kouluvalkassa. Molempina päivinä meni hyvin! Ekana päivänä tehtiin uralla sulkuja ja väistöjä. Väistöt onnistu aika hyvin käynnissä ja ravissa, mutta sulut ei oikein onnistunut kun en osaa Jymyn kanssa tehdä niitä kovin hyvin. Laukassa tehtiin nostoja uran sisäpuolelta pitkällä sivulla ja päätyympyrä laukassa. Tokana päivänä taivuteltiin hevosia PALJON! Kaikkiin kulmiin tehtiin voltit ravissa ja siinä lisättiin ravia aina eteenpäin. Myöhemmin tehtiin voltit aina kevyessä ravissa ja taivuttaen sisällepäin. Laukassa taivuteltiin vaan päätyympyrällä hevosia. Jymy oli varsinkin laukassa tosi hyvä! Yleensä ravi on sen parempi ja helpompi askellaji, mutta nyt oli toisinpäin!
Sunnuntai oli Jymyllä vapaa, maanantaina kävin Marikan&Alzun kanssa kevyellä maastolenkillä ja eilen harjasin Jymyn extra hyvin ja taluttelin vähän aikaa pihalla. Tänään olin sitten Jymyllä estetunnilla! Tiedän, että olen sanonut etten enää hyppää sillä. Mutta oon ajatellut tarkemmin, että JOS se ei reagoi hyppäämiseen mitenkään niin aina silloin tällöin meen sillä pieniä esteitä sen mielen virkistykseksi, koska se kuitenkin rakastaa hyppäämistä yli kaiken! Pelkkä esteiden näkeminen sai sen silmät syttymään ja kauhea kiire alkoi alkukäynneistä lähtien. Oli vaan jotain niin parasta hypätä sen kanssa! Vaikka Vertinkin kanssa on kivaa ja sen kanssa on alkanu synkata hyvin niin Jymyn kanssa kaikki on "turvallista" ja tuttua . Vaikka vauhtia oli vähän liikaakin eikä ollut oikein jarruja niin silti se oli niin huippua! Pahoittelen muita tunneilla olleita meidän vauhdikkaasta menosta ja ajoittain ehkä vaarallisista tilanteistakin. :D Tunnin jälkeen oli ainakin niin onnellinen hevonen ja ratsastaja! Ei varmaan jäänyt epäselväksi kenellekkään! Pepsodent-hymy voi olla taas kasvoilla hetken.

Lauantaina ollaan Jymyn kanssa menossa Winter Cup koulukisoihin Jokirantaan! :) Ellei ole liikaa pakkasta, toivottavasti sää on meidän puolella.

4 kommenttia:

  1. eilen Jymy harjasin Jymyn extra hyvin

    kröhöm.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no tos lauseessa ei oo mitään järkee:D jymy harjasin jymyn

      Poista
    2. no sori, se on vaan miun persoonallinen kirjoitus:D joko kelpaa?

      Poista