Sivut

lauantai 26. tammikuuta 2013

tauti selätetty, toivottavasti!

 Ensimmäinen päivä kun pääsin ja pystyin tekemään jotain muutakin kuin vain lokoilemaan sängyllä. Menin siis aamulla aamutalliin (juu tiedän, ei ehkä järkevintä). Tein töitä siinä kaikessa rauhassa niin ettei kävisi hirveän raskaaksi. Vähän ekojen karsinoiden jälkeen meinasi lihakset mennä hapoille, mutta siitäpä ne taas vahvistuu! En oo tosiaankaan edellis viikonlopun jälkeen tehnyt tallia.. 

Aamutallin jälkeen olikin pakko suunnata myös ratsaille. Ei siinä etteikö olisikin jo vihdoinkin tehnyt mieli sinne! Epäilin kovin, että millainen Jymy olisi kun en ole sillä itse ratsastanut kolmeen päivään (tuntuu itsestäni pitkälle ajalle kun oon tottunu joka päivä melkein menemään). Mutta jälleen huomasin että vaikka en ole itse mennyt niin ei se ole haitannut. Jymy tuntu kivalle ja kaikki toimi niinkuin pitikin. Tänään hyppäsin sillä ja onnekseni pari muutakin ihmistä oli tulossa hyppäämään niin saatiin porukassa hypättyä. "Pakko" oli hypätä ettei Jymyllä ensi viikolla räjähdä päässä kun mennään Akin puomi-kavaletti tunnille. Jälleen oli niin helppoa hypätä sillä, ei muuta ongelmia kuin jarrut oli välillä hukassa. Jonka takia sitten linjan jälkeen jouduin sen muutaman kerran pysäyttämään, että se tajusi odottaa. Mentiin vähän kaarevalla uralla laukkapuomeja (väli 2,2m . lyhyt) ja yksi suhteutettu väli 20,5m ja kolmoissarja (pysty-7m-okseri-7m-pysty). Ekalla kerralla tultiin suhteutettuun väliin aika reippaasti (ei minun tahdosta) ja kevyesti viidellä laukalla, ja tulin sen vielä kerran että tulin rauhassa odottaen kuusi laukkaa. Sittenpä ei ollut muuta kuin loppuravailla ja -kävellä. Jälleen lopussa oli tyytyväinen ratsastaja ja sitäkin tyytyväisempi+iloisempi hevonen! :)
Huomenna ajattelin, että voisin mennä käymään maastossa. Tai sitten tuuppailen koulua, en tiiä vielä. Riippuu varmaan säästäkin, mutta maasto houkuttelis enemmän :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti