Sivut

torstai 24. tammikuuta 2013

tiistain ratsastus + huonoa tuuria

Tiistain tunti vaihtuikin sitten itsenäiseen ratsastukseen tietyistä syistä. Ei siinä mitään menin kuitenkin Jymyn ratsastamaan, en oikein jaksanut keskittyä koko ratsastukseen kunnolla ja ratsastelu menikin lähinnä kevyeksi hölkäksi. Vaihdettiin sitten Sinin kanssa jossain välissä heppoja, että mie menin Vertillä ja se Jymyllä. Tässä muutamia Marikan ottamia kuvia.
Huono tuuri liittyy siihen, että oon taas kipeänä. Ei voi oikeesti olla todellista! Tällä kertaa minuun iski norovirus eli oksennustauti. Tää alkoikin sitten heti tiistaina kun tulin kotiin. Ei oo hirveesti ollu sen jälkeen sängystä ylös nousemista.. Oon jo ihan tympiintynyt tuohon sängyllä makoiluun kun ei voi tehdä kirjaimellisesti mitään. Ylösnouseminenkin jo pyörryttää, mutta sen verran sain aikaiseksi että otin kainaloon koneen ja kirjoitin teille postauksen.

Muutamaan päivään en oo varmaan menossa ollenkaan tallille, vaan yritän saada tän taudin nyt kokonaan pois. Ärsyttää, että nyt sairastuin koska sunnuntaina ois ollu hiihtoesteratsastuskisat! Niin pakko oli perua se ilmottautuminen sinne tän taudin takia :/ Jymy pääsee onneksi liikkumaan tänäkin aikana ja se menee ainakin tänään yhdelle rats. koulun tunnille ja mahdollisesti myös huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti