Sivut

lauantai 7. syyskuuta 2013

Match Show 7.9.

Käytiin Jymyn kanssa kokeilemassa jotain uutta, nimittäin näyttelyissä oloa. Oon aina halunnu viedä sen näyttelyihin ja vihdoinkin sain sen vietyä! Vaikka päivästä tuli melko pitkä niin SILTI se oli sen arvoista, vaikka kovinkaanmoista mainetta ja kunniaa ei tullutkaan. Mennään varmasti uudelleenkin!

Jymy käyttäytyi jopa ihan asiallisesti. Mitä nyt vähän höyrysi ja käveli tuhatta, ja sataa eteenpäin. Omilla lyhyillä jaloillani sain kyllä juosta ihan kunnolla :D Mutta oon silti niin tyytyväinen Jymyyn. Sain sen esitettyä niin hyvin kun osasin. Hevoset arvosteltiin siis pareittain. Jymyä vastassa oli suomenhevos tamma 17v. Ja molemmat arvioitiin peräkkäin ja sitten palkittiin molemmat heti perään sinisellä tai punaisella ruusukkeella. Sininen tarkoitti kakkossijaa ja punainen ykkössijaa -> jolla pääsi jatkokehään (Best in show kehä/ BIS). TÄYSIN yllätyksekseni Jymy sai punaisen rusetin! Kuvissa meillä on väärä ruusuke, oikeasti se oli vain pieni punainen mutta tuli joku väärinkäsitys järjestäjiltä. Mutta mitäs pienistä. Erikseen tuomari mainitsi minulle, että hevonen on todella hyvässä lihaskunnossa. Olipas mukava kuulla se vieraan ihmisen suusta. :)
BIS kehässä ei päästy loppusijoille/erityismaininnoille, mutta se ei haitannut kyllä yhtään. Lähdin vain hakemaan yhteistä uutta kokemusta :) Vaikka aika loppuun asti käveltiinkin kehää ympäri kun hevosia karsittiin kehästä.

Jymystä kirjoitettiin seuraavasti:
"Hajavarpaisuutta edessä, takakorkea, käynti  matkaa voittavaa ja tahdikasta, vähän länkinen takaa, ravi tahdikasta ja lennokasta, edestä vähän kerii, hyvässä lihavuuskunnossa."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti