Sivut

torstai 5. syyskuuta 2013

hyppelyä "pitkästä" aikaa!

 Kävin keskiviikkona hyppäämässä Barolla pitkän päivän päätteeksi. Aamulla olin aamutallissa siitä suoraan viideksi tunniksi kouluun -> sen jälkeen kaksi tuntia autokoulua (teoriaa<3) ja sieltä sitten tallille. En kerennyt autokoulun takia millään estetunnille, joten sovittiin että esteryhmä jättää esteet niin mie hyppään kun tuun niin niitä valmentajan silmän alla. Kuvista kiitos Tuoville!

Verkkasin itsenäisesti ja kun valkku tuli niin ruvettiin ottaa hyppyjä linjalla. Siinä oli puomi, kaksi ristikko innaria josta yksi laukka ja okseri. Välit oli ihan hyvät ja sujuvat. Olikin ihan hyvä mennä tälläistä pientä jumppaa kun viime kisoissa meni vähän miten meni. Niin oli kivaa ja helppoa. Todellinen hyvän mielen treeni! Ja vieläkin hymyilyttää :)
 Huomasin myös sellaisen seikan, että nään oikeassa laukassa paljon huonommin paikan. Eli en osaa kunnolla siihen suuntaan kaarretta ratsastaa. Tulinkin useamman kerran siitä laukasta, jotta silmä oppisi näkemään paremmin paikkaa.
laatu on, mutta BARO ON TYKKI <3
 Baro oli kokoajan ihan super super hyvä! Kertaakaan se ei tiputtanut, ainoastaan viimeisellä kerralla vähän hipaisi puomia mutta silloinkaan se ei tippunut. Verkassa sain myös tehtyä muutamat ihan ok laukanvaihdotkin. Baro oli myös tosi energisen oloinen, joka oli vaan hyvä asia. Esteitä ei ollut tarkoitus nostaa isoksi, mutta viimeisillä kerroilla viimeinen okseri oli(kin) n. 120cm (ei kuvaa vikasta hypystä).  Valmentaja meinasi nostaa vielä, mutta en antanut enempää nostaa kun itsellä oli melkein 2 viikkoa hyppytaukoa ja sitten Baro tuntui myös jo hieman väsyneeltä niin tulin sen sitten kahdesti. Mielestäni korkeus ei suinkaan ole tärkeä, vaan tekniikka ja tyyli. En ole paljoa hyppännyt mitään 120cm esteitä, joten linjan päässä sitä oli helppoa tulla ja siitä silmä alkaa tottua "isompiin" esteisiin. Jonka takia halusin myös tulla sen kahdesti, että tietäisin itse ettei onnistuminen ollut vahinko ja tulisi luottoa siihen, että pystytään. Koska "pelkään" itse hieman oksereita, enkä nää niille niin hyvin paikkaa niin mielestäni oli tosi hyvää harjoitusta nimenomaan tämmöinen lyhyt jumppa itselleni (sekä tietty hepalle)!

Baro on <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti